Spring naar bijdragen

ThaGuus

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over ThaGuus

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het ziet er uit als een rat want muizen zijn toch vaak wat kleiner en als ik het goed lees kan hij best wel goed ziek zijn.. Pas hier mee goed op want veel ziektes zijn goed besmettelijk voor andere kleine beesten en zelfs mensen... Ik raat je toch aan om het beestje dood te maken op een rustige manier en goed je handen te wassen of/en handschoenen aan te doen als je het beestje aanraakt.
 2. Hoi hoi, Mijn konijntje had van de week een scheve kop en had niet echt goede poep. Dus nu zijn we naar de spoed dierenarts gegaan en hebben we medicatie voor de buik en ec mee gekregen helaas was het de eerste keer niet helemaal goed gegaan met geven en is er wat in zijn vacht gekomen. Nu viel het mij eigenlijk een tijdje erna op dat hij een kale plek heeft gekregen bij zijn mond nu is mijn vraag kan dit komen omdat ze het met zijn 2e helemaal schoon hebben zitten likken (ze waren best vanatiek bezig zag ik wel) of is dit toch iets anders want hij zit er nu ook wel aan te krabben lijkt het. (Btw ik heb morgen sws nog een afsprsaak met mijn eigen dierenarts om het even nog te bekijken)
 3. ThaGuus

  Mijn konijn is gek?

  Hoi hoi, Mijn konijn (Joris) doet eigenlijk elke ochtend een raar ren en spring ritueeltje en vroeg me toch af of meer konijnen dit hebben.. Ik heb het ook wel eens het vrouwtje (de neus) zien doen maar Joris heeft eigenlijk elke ochtend en soms avond even zo'n momentje. Ook vroeg ik me af waarom hij op het filmpje zie je ook dat hij heel raar schud met zijn lichaam bijvoorbeeld op 00:27 in mijn ogen is het namelijk wel schattig allemaal maar toch 😛
 4. Vind mijn wit konijntje met het zwarte neusje en rode oogjes juist heel schattig en mooi.. Maar het gaat vooral om persoonlijkheid van de konijntjes voor mij het maakt me niet veel uit hoe hij eruit ziet als ze maar gezond zijn en het leuk hebben met elkaar
 5. Ik film mijn konijntjes met een neos camera van 25 euro, werkt perfect eigenlijk en het heeft goede nachtmodus ook. Hierdoor krijg ik altijd wel leuke filmpjes die ik dan later bekijk. Raad wel aan om met deze camera (en ook andere camera's) de firmware te flashen naar een opensource versie zodat je veilig in je onderbroek voor de camera kan staan. Voor mijn camera gebruik ik: (https://github.com/EliasKotlyar/Xiaomi-Dafang-Hacks) Hier een filmpje dat ik bijvoorbeeld ermee opgenomen heb (let er wel op het is een camera van 25 euro en ik sla alle video's op met de gratis google photos opslag dus compressie):
 6. ThaGuus

  hoge plekken opzoeken

  ^ Hier een filmpje van Joris & De neus als er een ren om het hok heen zou zitten... (dit is opgenomen toen we ze net een week hadden toen durfde ze nog niet op het laminaat te lopen)
 7. ThaGuus

  hoge plekken opzoeken

  Achja er kunnen zoveel dingen gebeuren al zit er een ren om het verblijf, ik heb toch liever dat ze lekker veel ruimte en gelukkig zijn in plaats van een te klein ren (maar meningen). Paar dagen er na had Joris het weer geprobeerd en nu springt hij zonder moeite op de tafel. Het is wel echt een spring konijntje namelijk, het vrouwtje springt eigenlijk bijna nergens op 😛
 8. ThaGuus

  hoge plekken opzoeken

  Een van mijn konijntjes springt ook overal op laatst heeft hij ook uitgevonden hoe hij op de tafel moet komen ookal ging de eerste keer dat iet helemaal volgnes plan .. (Ik heb een camera op mijn konijntjes staan :p)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .