Ga naar inhoud

Lover

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lover

  1. Enorm bedankt voor bovenstaande reacties! Ik ga er mee aan de slag. Hopelijk werkt nog een keer op en neer naar utrecht inderdaad afdoende of kan ik bij mijn eigen dierenarts vragen om een injectiekuur. Enorm bedankt allen dat jullie zo willen meedenken!

  2. Wat fijn dat jullie zo meedenken! Ben al eens geweest in utrecht, toen is zijn neus uitgezogen maar het probleem is ermee helaas niet mee opgelost. Wellicht is een tweede poging geen slecht idee. Zijn tanden en kiezen lijken goed te gaan maar er is geen foto gemaakt dus wie weet is dat ook nog een optie! Enorm bedankt voor alle tips iig!

  3. Hoi allen, 

     

    Wie heeft de verlossende tip! Al 2,5 jaar heb ik een konijn dat snot heeft/niest. Sinds een half jaar is dat sterk toe genomen. Ik heb 2 konijnen, de een heeft het wel de ander niet. We lopen de DA plat maar het lijkt niet te helpen. Hij heeft nu 3 antibiotica kuren gehad waaronder pretnison. Best heftig. Hij heeft nu neusdruppels en we stomen samen. Hooi wordt altijd gezeeft ivm stof en natgespoten. Ramen staan altijd op ventilatiestand (zo mogelijk meer open). Heb verschillende bedding in hun plas en poepbak geprobeerd, maar op stro na is niets een succes omdat hij alles (kokos snippers, katoen bedding, papier) allemaal op eet. Niet wenselijk. Hij sneurkt rond een uurtje of 5 in de morgen heel erg omdat hij dan diep in slaap is, niest de hele dag en heeft gele snot. Hij heeft er soms koorts van en is er slap van maar andere momenten gaat het weer stukken beter. Ze krijgen veel extra kruiden om weerstand omhoog te krijgen, maar dat helpt weinig/niet. Wie heeft nog een goede tip? 

     

    Groeten, Linda

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .