Ga naar inhoud

Rogier de Zwart

Members
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rogier de Zwart

  1. Ik heb 3,5 week geleden een nederlandse hangoor van 1 jaar gekocht in de dierenwinkel. In de dierenwinkel was hij heel enthousiast en nieuwsgierig. Daardoor viel ik heel erg op dit beestje. Maar sinds dat ik hem in huis heb is hij heel futloos.

     

    Hij speelt en springt niet meer, kijkt niet meer nieuwsgierig rond en zit maar een beetje in zijn hok. Ik heb het hok in onze logeer kamer staan waar ik geregeld op een dag kom, om hem te aaien en met hem te spelen. 

     

    Ik heb hem in die kamer gezet zodat hij de kamer heeft om vrij in rond te lopen, zijn hok staat elke dag en nacht open zodat hij uit zijn hok kan gaan en lekker rond kan spelen, echter is hij nog geen 1 keer uit zijn hok geweest. Ik heb hem er 2 keer uit gehaald en na het knuffelen op de grond gezet maar daarna springt hij gelijk zijn hok weer in. Ik heb ook al geprobeerd om hem eruit te lokken met wat lekkers maar dat werkt ook niet...

     

    Naar mijn weten staat het hok op een veilig fijne plek. Er zijn geen bedreigingen zoals andere dieren en het is er erg rustig.

     

    Wat kan ik er aan doen dat hij weer enthousiaster word en uit zijn hok gaat om aan zijn beweging te komen? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .