Ga naar inhoud

Jolanda73

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jolanda73

  1. Die renpanelen zien er leuk uit voor buiten op het gazon, Maar om er permanent konijnen in mijn woonkamer er in te hebben, die hebben ze zo om omdat er geen 'verband" in zit, op hun kooi heb ik 2 bakstenen (wegens de omvang vd kooi) moet leggen omdat die omhoog werd getilt en er dus al een ontsnapping heeft plaatsgevonden.

  2. Het zijn 2 zusjes. Ze wonen in de grootste binnenkooi die ik kon vinden en betalen. Hanna (dominanste) knaagt op 2 plekken. Ik ben zelf ook me ze aan het spelen.

    Over die training: een aap is behoorlijk wat slimmer dan en konijn. Ik vind het moeilijk om als beloning eten te geven. Ik geef ze wel extra veel aaitjes zoals ze mijn ook likken

     

     

  3. De informatie die je heb toegevoegd had ik al gelezen voordat ik mijn vraag op het forum zette. Ook de andere dingen had ik al gelezen over knagen. Maar ik vind het raar dat je een konijn kan trainen....doet het moertje ook niet. Ze stelt wel grenzen denk ik.

    Ze hebben ook veel om te knagen: ik zorg voor diverse stokken uit de natuur (hoger dan honden plas hoogte), bal voor hooi, los hooi, veel stro, een extra verdiepinkje waar ze graag op en afspringen en waar ik ook leg.

  4. Hoe straft een konijnemoeder/ moertje haar stoute (puber) jongen? MIjn dames hebben een groot hok om te slapen, te rennen en sprongen te maken. Ze hebben divers soorten speelgoed ( ik wissel af). Snacks geef ik elke middag op een andere manier. En toch blijft 1 dominante dame aan de tralies roppen en hard knagen. Ik laat mijn konijnen niet buiten het hok lopen wegens veel kabels en gladde laminaat vloer (soms komen ze op het balkon in de zomer waar tapijt ligt). Hard roepen, plotseling lawaai maken, tik op de neus op het moment dat er geknaagd wordt werken niet. 

    En wie weet hoe lang puberteit duurt?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .