Ga naar inhoud

Saar2000

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Saar2000

  1. 27 minuten geleden zei Kolino:

    Vlooien? Dat is het enige wat ik zo nog kan bedenken wat zich vastzet en bloed zuigt en zo klein kan zijn. Maar dat is ook maar een wilde gok. Wat voor pipetje hebben ze gehad, welke werkzame stof zat daar in?

    Nee het zijn geen vlooien. Ze springen niet. Het lijken teken maar dan kleiner. Ik weet niet of dat mogelijk is? 

    Het pipetje was van stronghold. Goede hoeveelheid voor het gewicht

  2. 1 uur geleden zei Renske34:

    ben je al naar de dierenarts geweest ermee? Het kan zijn dat ze niet het goede middeltje hebben gehad. Ik zou even niet weten wat dit is...

    De dierenarts zag niet meteen wat het was. We zouden eerst wachten of dit middel werkt. Het is stronghold wat ze altijd geven voor alle ongedierte.

  3. Hallo allemaal,

     

    mijn 3 franse hangoren hebben sinds kort kleine beestjes die zich rond de ogen vastbijten en bloed zuigen. Naar mijn idee zijn het geen teken of bloedluizen of iets dergelijks. Ze hebben een week geleden alle drie een pipetje naar gewicht gehad maar de beestjes zitten er nog steeds. Iemand enig idee wat het zijn en wat ik er tegen kan doen? De konijnen leven overigens buiten in een grote ren met gras en graven holen. Misschien hoort het er dus allemaal bij? 

    Ik hoor het graag als iemand dit herkent.

    Groeten Saar

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .