Spring naar bijdragen

Celeste.s

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Celeste.s

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ze is weer haar oude zelfje 😍. Kan mijn geluk niet op. Zo trots op m'n meisje!
 2. Ze is de nacht goed door gekomen, ze eet en drinkt weer zelf en er komen langzaamaan keuteltjes op gang. ❤️❤️
 3. Ze heeft 2 hapjes zelf gegeten net en ze loopt weer heel nieuwsgierig door de woonkamer 😍. Ik wil niet te hard juichen maar het ziet er goed uit. Ik vond zelf 8x dwangvoeren ook echt heel veel. Heb het vanaf 1 uur nu 2 keer gedaan, maar nu ze zelf wat gegeten heeft hoop ik dat dit door zet en ik niet meer hoef te voeren. Super bedankt voor je informatie en reacties tot nu toe ❤️
 4. Ik bied haar af en toe een schaaltje water aan en net heeft ze heel gulzig gedronken! Ik hoorde haar buik wel echt enorm lawaai maken. Ik heb de dierenarts nog even gebeld omtrent de infacol en advies voor de nacht en deze gaf aan dat ik de infacol beter niet kan geven. Dat ik door moet gaat met de cisaral en metocloral. Dwangvoeren moet ik om de 3 uur doen. Morgen moet ik zelf werken maar mijn vriend is gelukkig de hele dag thuis om haar te verzorgen.
 5. De keutels heb ik trouwens geen verandering in gezien. Tot vanochtend geen signalen dat er iets mis was.
 6. Er zit nog beweging in de darmen, ze heeft pak hem beet een uur geleden gekeuteld. Wel grote, maar vrij droge keutels. Ik heb het idee dat het gas in de maag zit. Kan ik infacol gewoon geven? Dan ga ik dat zo nog even halen..
 7. Er zit nog steeds geen verbetering in.. 😞 net gevoeld en er zit echt nog veel gas in haar buik. Maak me zo'n zorgen..
 8. Ik ga de dierenarts binnenkort maar eens vragen om haar gebit en keutels te onderzoeken. Vanochtend nog gevraagd hoe het kan dat ze dit 2 keer kort op elkaar heeft en de dierenarts deed het af met 'pech'. We hebben haar toevallig gisteren voor het eerst sinds een poos weer broccoli gegeven. Dit laten we voorlopig maar even staan. Hier is ze wel altijd dol op. We geven haar vooral peterselie, witlof, bleekselderij, radijs, venkel. Dit vindt ze heerlijk. Brokken krijgt ze de urinary tract van VetCare i.v.m. blaas problemen. Verder nog wat hele simpele biks als 'snoepjes'. Hooi eet ze normaliter heel veel. Ze heeft kruidenhooi en dit verslindt ze. Ik heb haar zojuist bijgevoerd met 3 ml critical care gemend met wat water en olvarit wortel (dit op advies dierenarts assistente). Ook haar medicijnen weer gegeven. Fingers crossed.
 9. Geen wormen (zichtbaar. Kan dit ook niet zichtbaar zijn?), gebit is niet nagekeken. Verder geen stress of veranderingen. Ik ga nu nog even naar de da om dwangvoer te halen want ze heeft sowieso vanaf 8 uur vanochtend geen hap meer gegeten.
 10. Celeste.s

  Alweer een gasbuik

  M'n arme schat heeft voor de tweede keer in een maand een gasbuik. Enorme ondertemp (36.4) en heel veel gas. Toen ik merkte dat zij niet in orde was direct 0.5 ml cisaral en metocloral gegeven en de dierenarts gebeld. Die heeft haar pijnstilling gegeven en nog wat metocloral per injectie toegediend. Nu ligt mijn moppie in haar tentje tussen 2 warme kruiken en met een dekentje over zich heen. Ik zie gewoon dat ze zich zo oncomfortabel voelt, arme schat :(. Overleg gehad met de da waarvan hij denkt dat het komt dat ze dit zo snel weer heeft. Hij kon dit niet vertellen.. Iemand enig idee waar door dit zo snel na de vorige aanval weer kan gebeuren?
 11. Sterkte met het verliezen van Bunny 😞
 12. Celeste.s

  Hoi, ik ben....

  Hoi! Ik ben Celeste, 24 jaar en in september ga ik trouwen met mijn lieve Mike. Samen zijn wij de trotse en liefhebbende eigenaars van teddy dwergje Indy. Ze is nu 4.5 jaar oud. Zij is vermoedelijk in haar vorige huisje niet zo goed behandeld en is bij ons gekomen met veel gedragsproblemen. Zij gaat niet goed samen met alles wat leeft en onbekend is, wat betekent dat wij er alles aan doen haar een prachtig leven te bieden in haar eentje bij ons thuis. Zij heeft de gehele woonkamer tot haar beschikking en mag af en toe op het balkon onder toezicht buiten spelen. Voor ons is ze na 3 jaar heel veel liefde in het beestje stoppen echt het liefste kameraadje wat je kunt hebben! Voor ons is ze ons alles. Vannacht is ze toevallig ziek geworden, gas in haar maagje en zwaar onderkoeld.. Nou ik hoop dit nooit meer mee te maken. Mijn hart brak toen ik de dierenarts de woorden 'we kunnen haar laten inslapen, of proberen of ze er nog bovenop komt met medicijnen. Haar overlevingskans is wel heel klein dus hou rekening met het ergste'. Gelukkig is ze door adequaat handelen van de dierenarts en de hele nacht verzorgen door ons nog bij ons en lijkt ze weer de oude te worden. Ze eet weer, drinkt weer en speelt alweer voorzichtig een beetje. Stiekem geniet ze ook wel een beetje van alle knuffel die ik haar geef. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend blij ik ben dat mijn vriendinnetje er nog is. Nou, dit ben ik en via deze weg kon ik gelijk even mijn hart luchten. Als jullie vragen hebben, stel ze gerust! Liefs.
 13. Hoe is het nu met je konijn?
 14. Inderdaad direct de dierenarts bellen! Die van ons reageerde toevallig gisteravond niet meer en toen we om 12 uur 's nachts bij de dierenarts waren kregen we de keuze tussen inslapen of bijna tegen beter weten in toch proberen. Konijntje had gas en was zwaar onderkoeld. Gelukkig hebben mijn vriend en ik er voor gekozen toch te proberen de kleine er bovenop te helpen en is ze wonder boven wonder nog steeds bij ons! Vanochtend nog een check gedaan bij de dierenarts en ze is weer goed op temperatuur en ze eet en drinkt weer. Wacht alsjeblieft niet te lang! Wij hadden geen uur later hoeven zijn of onze indy was niet meer bij ons geweest. Sterkte met je konijntje!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .