Ga naar inhoud

Gien

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gien

  1. Bdankt voor alle reacties❤️ We hebben de dierenarts eigenlijk niet meer gebelt, omdat het na een half uurtje al wat beter ging. We hebben zn drinkflesje voor zn neus gehouden en hem zo veel laten drinken en daarna een paar schijfjes komkommer (zit ook lekker veel vocht in) gegeven en wat blaadjes weegbree, die weegbree deed hem eigenlijk heel erg goed want iets daarna begon hij weer een beetje te lopen en wat sprietjes hooi te eten. Nou maar hopen dat hij morgenochtend weer helemaal vrolijk als de oude ons begroet🙂 Wat het dan is geweest weet ik niet.. Vast niet iets heel ergs, met zn keuteltjes was ook niks aan de hand.

    Groetjes Regina en Ricky🐰

     

  2. Hoii,

    Wij hebben dus een dwergkonijntje van 3,5 jaar oud ongeveer. Maar hij zit al de hele ochtend stil in zn hokje en hij beweegt niet... We hebben hem eruit gehad en in huis op een handdoekje gezet, daar heeft ie uiteindelijk wat komkommer en flink wat water op. Nu hij weer terug zit in zn hokje beweegt hij ook niet meer. Gisteren was hij nog springlevend en vrolijk.

    Weet iemand misschien wat er met hem aan de hand is?

    groetjess

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .