Ga naar inhoud

Bibi1983

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bibi1983

  1. Super bedankt evee voor de goeie uitleg.haar huid bij schouderbladen zakt gewoon terug,is dat goed of fout?volgens de dierenwinkel mocht ze alleen nog maar die selective hebben,ga haar dus hooi bijgeven vanaf nu,en ga morgen kijken voor dat groenvoer gelijk.maak me druk om dat ze te weinig water binnenkrijgt

  2. Heb een konijntje van 6 weken sinds gisteren die wel eet maar niet drinkt.heb een bakje water en een drinkfles erin gehangen,maar doet beiden niet.de dierenwinkel van wie ik heb gekocht zegt dat die bij hun gewoon uit een drinkfles dronk en dat die niks anders mag dan selective en water.heeft iemand raad voor me??

  3. Heb een konijntje van 6 weken sinds gisteren,ze eet super maar drinkt helemaal niet.heb een bakje neergezet met water en een drinkfles. Heb de dierenwinkel gebeld en die zeiden dat ze daar uit een drinkfles dronk.ben bang dat ze uitdroogt maar de dierenwinkel zegt dat ze alleen maar selective  en water mag hebben.iemand raad voor me???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .