Spring naar bijdragen

Niels1411

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Niels1411

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Een bijkomende vraag, misschien niet voor dit topic. Mocht ik er voor moeten kiezen om sprinkie, zo heet hij, te laten euthaniseren dan blijft zijn vriendinnetje over. Het is niet meer de bedoeling dat er nieuwe konijnen komen vanwege praktische redenen. Ik ben er in principe voor een een dier te houden tot deze komt te overlijden maar dit moet wel ten goede van het dier komen. Wat is hierin wijsheid? Gaat het achtergebleven konijn het nog wel leuk vinden in haar eentje? Of is het beter om er afstand van te doen en haar in een konijnen opvang te plaatsen.
 2. Bedankt voor alle reacties. Het is niet makkelijker geworden nu, neem alles mee in mijn overweging.
 3. Niels1411

  Gebroken achterpoot

  Hallo allen, Ik heb een dwergkonijnen waarbij is geconstateerd dat zijn achterpoot bovenaan is gebroken. Spalken kan dus niet. Dierenarts wil euthaniseren echter het volgende, konijn eet en drinkt prima, komt net zo snel als eerder voor z'n groente en is gewoon actief. Het lijkt dus zo te zijn dat het diertje geen pijn heeft, maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen. Heeft van de dierenarts een sterke pijnstiller gekregen om te kijken of hij ander gedrag zou gaan vertonen, dit was niet zo. Pootjes sleept half maar wordt soms ook gebruikt. Het beestje is 7 jaar oud. Wat raden jullie aan? Ik heb veel voor het dier over maar een orthopedische ingreep is mij financieel te veel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .