Ga naar inhoud

BrigitteKooijman

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BrigitteKooijman

  1. We zijn vorige week met hem naar de dierenarts gegaan, mijn onderbuik gevoel zei dat het niet goed was, en hij had idd EC. Hij deed het nog best goed, maar toen we thuis kwamen stortte hij in en 4 uur later is Ted overleden.

  2. Ik heb een aantal jaar geleden ook een voedster gehad met EC. Ze was verlamd aan haar achterhand, en na 3 weken vechten heb ik haar ook in laten slapen, ondanks het feit dat ze nog vrolijk haar bakje voer leeg at. Ze had totaal geen spiermassa meer, en vreselijke urine brand. Ze was van een vrolijk dik konijntje veranderd in een mager hulpeloos beestje, met eetlust welliswaar, maar ze kon niets meer en ik zag haar hiervan ook niet meer herstellen. Nu heb ik een konijn waar ik straks mee naar de dierenarts ga, weet nog niet wat hij precies heeft, maar het zou EC kunnen zijn, of een oorontsteking. Hij eet, hupst, drinkt, maar houdt zijn koppie scheef en is veel rustiger dan dat hij normaal gesproken is. Het is en het blijft een rot parasiet. Sterkte!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .