Ga naar inhoud

Sylvia M

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sylvia M

  1. Hallo allemaal,

     

    Vandaag ben ik bij de dierenhandel geweest en daar zag ik tabakstelen liggen die je in je kippenhok kan leggen tegen bloedluizen en andere ongedierte. Nu is mijn vraag kunnen deze stelen kwaad voor konijnen? Want mijn konijntjes lopen tussen de kippen. 

    Wie weet hier meer over?

  2. 6 uur geleden zei Evee:

    Konijnen en voederautomaten werken in de praktijk eigenlijk gewoon niet. De kans dat zo iets gesloopt is voor het timer moment, is groot. En daar zijn het over het algemeen dan ook gewoon te dure dingen voor, als ze maar 1 dag mee gaan. 

     

    Als je wisselende diensten hebt, zou ik gewoon zorgen dat de konijnen voldoende hooi hebben tot je weer thuis bent, en ze dan voeren. Het tijdstip van de dag wisselt dan misschien, maar als je aanhoud dat je controleert en indien nodig voert voor je gaat werken en als je thuis komt, dan zit er wat, 9 uur tussen. Dat kan prima, zolang ze maar voldoende hooi kunnen eten.

     

    Overigens ben ik echt geen voorstander van konijnen en kippen samen, maar dat is in dit geval OT. 

     

    Bedankt voor de reactie. Ik begrijp dat je geen voorstander bent om kippen  en konijnen samen te zetten maar als je ze hier zou zien zou je je mening mss veranderen. Ze liggen zelfs samen tegen mekaar te chillen 😃

  3. Hallo,

    Ik zoek een voerbak met timer die buiten kan staan voor 4 konijnen. 

    Het probleem is dat ik altijd  's avonds mijn konijntjes voer omdat ze in de ren met de kippen zitten. Ze zijn het gewoon dat als de kippen binnen gaan zij eten krijgen. Anders hebben ze geen kans omdat de kippen alles opeten of dooreen rammelen. Nu zoek ik en bak met timer zodat ik die op een uur kan instellen en niet zo laat in de ren moet gaan. Vooral als ik morgenpost of nachtshift heb. 

    Bestaat er iets wat je buiten kan plaatsen?

    Groetjes Sylvia 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .