Ga naar inhoud

Elton Walen

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elton Walen

  1. Ik ben bij de dierenarts vandaag geweest. En ik heb echt hartverscheurend nieuws gehoord toen ik thuis werd gebeld terwijl ik de vriezer schoonmaakte. Mijn konijn is namelijk overleden aan een alvleesklier tumor. Dit heeft mij compleet verrast en ontroostbaar gemaakt. Ze laat haar partner en nog een konijn achter van een eerder nest. Ze was nog geen 4 jaar oud. Mijn laatste foto van haar was afgelopen zondag.

    Dit had ze niet verdiend.

     

    RIP Lisa

    6B1EA2C2-D572-4B80-9457-BC9A32DB02C5.jpeg

  2. Goedemiddag mede konijnenhouders,

     

    Ik volg deze forum al een tijdje. Nu heb ik echter zelf een probleem met een van mijn konijnen. 

     

    Als eerste had ik opgemerkt dat mijn konijn Lisa (voedster) 2 dagen niet had gegeten, dus ik ben met haar naar de dierenarts geweest op Donderdag en Vrijdag. Mijn dierenarts vertelde mij na het nemen van een paar Röntgenfoto’s dat er 2 verschillende scenario’s kunnen spelen. Ze vertelden mij sowieso dat ze gasvorming heeft in haar buik, maar het kan ook een baarmoederonsteking zijn. Sinds de dierenarts bezoeken ging het wel prima met het geven van dwangvoer en het geven van carprofen en metocloral drops. Alleen vandaag weigert ze de dwangvoer en knarst ze erg hard. En afgelopen vrijdag had ik zelfs een stuk witlof in haar gezicht moeten duwen zodat ze zou gaan eten,  zelfs hooi eet ze niet. Haar hoofd hangt niet scheef maar ligt erg veel terwijl ze een zeer actief en levendig konijn is. Ze is trouwens nog niet gesteriliseerd.

     

    Dus wat kan ik het beste doen? Wachten en medicijnen geven of weer naar de DA gaan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .