Ga naar inhoud

Manon de Vries

Members
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Manon de Vries

  1. Beste allemaal,

     

    Ons konijn is twee dagen geleden overleden. Het was een hele lieve Duitse reus die slecht 2 jaar is geworden. De oorzaak van het overlijden is het VHS virus, hij was niet ingeënt. 

     

    Nu heb ik een vraag over de besmetting van dit virus. Afgelopen woensdag aan het einde van de middag (17:30) ben ik met mijn kat naar de dierenarts geweest voor een abces. Deze moest onder narcose opgemaakt worden dus ik heb mijn kat daar gelaten en rond 22:00 weer opgehaald. 

     

    Twee dagen later is ons konijn overleden ergens tussen 23:00 en 04:00 in de ochtend. Ik heb contact gezocht met de dierenarts en gevraagd of het wellicht zou kunnen dat het virus bij hen vandaan komt, maar zij ontkennen dit. Ik zou graag van jullie willen weten of dit misschien wel zou kunnen? Het was een gezond en jong konijn, hij liep de hele dag in de woonkamer los en komt alleen in de zomer in de tuin. Ik wil echt graag weten hoe hij hiermee besmet kan zijn geraakt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .