Ga naar inhoud

Pollen

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pollen

  1. Bedankt allemaal! Een aantal van die punten had ik nog niet over nagedacht. 

     

    Maar als ik het goed begrepen heb is er dus niet een eenduidig onderzoek geweest nog naar die kraakbeen afwijking in de oren en naar kraakbeen afwijkingen over het hele lijf? Want het zou dan misschien nog wel een goede richting zijn om te bekijken.. 

  2. Hallo allemaal,

     

    In België zijn ze van praten ze erover dat ze schotse vouwoor katten willen verbieden omdat de gevouwen oren komen door een kraakbeen afwijking die ze hun leven lang over hun hele lichaam reuma geeft. Schotse vouwoorkatten zijn daardoor erg lief en rustig van temperament.

     

    Nu zat ik door de hitte wakker te liggen en bedacht ik me, hangoren hebben ook hangende oren en zijn erg lief en rustig van temperament (als stereotype van het ras in ieder geval). Hebben hangoren ook zo'n kraakbeenafwijking of hangen die oren door iets anders?? 

     

    Groeten,

     

    Pollen

  3. Hallo allen,

     

    Ik zag op Facebook een draadje waarin iemand aangaf dat ze haar konijnen onder plaatselijke verdoving liet castreren zonder algehele narcose. De konijnen liepen dus niet het risico van de narcose en zouden daarom een stuk minder beroerd zijn van de operatie. Nu heb ik mijn dierenarts erover gesproken en die kon zich er niks bij voorstellen, terwijl deze, zover ik weet, behoorlijk konijnkundig is. Hebben jullie hier ooit van gehoord?

     

    Mvg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .