Ga naar inhoud

Xamira

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Xamira

  1. Nog een update: Freek weigert zijn medicatie in te nemen. Ik probeer op elke manier hem gerust te stellen en vast te houden maar meneer vecht terug. Is hier een goede tip voor? Of moet ik toch maar weer naar de dierenarts bellen? Ik krijg op geen enkele manier zijn medicatie binnen. 

  2. Update Freek: vandaag al een aantal keer dwangvoer en medicatie toegediend. Net zijn laatse gegeven voor vandaag incl pijnstillers. Leg ik een nieuw bakje voer in zijn kooi begint meneer vrolijk te eten😂 hij heeft nu ook flink wat keutels achter gelaten die goed zijn (qua vocht gehalte en uiterlijk) dus ik denk dat Freek snel weer de oude is. Temperatuur is al weer flink verbeterd. Ik heb een warme fles in zijn kooi gedaan maar daar geeft meneer niks om. 

     

    Ik probeer de ruimte waar Freek in verblijft rond de 17°c /18°c te houden zodat hij lekker comfortabel kan rusten. En qua groente is meneer nogal kieskeurig , hij geniet alleen van witlof en heel soms een klein stukje appel. Ik ga hem morgen daarmee een beetje verwennen. (Niet te veel natuurlijk) 

     

     

    • Vind ik leuk 1
  3. Hallo allemaal,

    Ik heb afgelopen nacht mijn konijn ''Freek'' nogal appart gedrag zien vertonen. Hij dronk of at niet meer en zat stilletjes in een hoekje. Natuurlijk gingen alle alarm bellen bij mij al rinkelen, maar heb de hele nacht een oogje in het zeil gehouden. Alleen een paar uur geleden begon hij weer met drinken. Ik dacht dat het wel beter ging, totdat ik de meest harde gerommel in een buik hoorde. Ik begon mezelf af te vragen of ik dat was of Freek. Ik kwam er al snel achter dat het gerommel van Freek af kwam en heb met spoed de dierenarts gebeld. Ik ben nu weer thuis met Freek en het bleek daadwerkelijk levensbedreigend te zijn. Ik heb nu meerdere soorten medicatie meegekregen en moet hem nu dwangvoeding geven. 

     

    Waarom ik dit bericht typ is eigenlijk om jullie te bedanken. Als ik de gehele nacht google niet was afgestruind en dit forum niet was tegengekomen dacht ik dat het geen kwaad kon en was ik misschien te laat. Nogmaals dank voor jullie adviezen op andere mensen hun berichten! Jullie hebben een leven gered en dat verdiend zeker een schouderklopje.

     

    Mocht er interesse zijn dan zal ik zeker jullie op de hoogte houden van Freek zijn herstel .

     

    Met vriendelijke groet,

     

    Xamira

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .