Ga naar inhoud

Cynthia95

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Cynthia95

  1. Ze hebben best een groot boven verblijf waar hun eten / drinken / nachthok is en onder hebben ze een ren van 2.5 meter dus ik denk niet dat het aan de grote van het hok licht. 

     

    Het is nog niet zo erg dat ze als 1 bol konijn door het hok rollen. Het is meer dat de 1 de ander steeds naar boven jaagt als hij beneden in de ren komt. En als hij dan niet snel genoeg naar boven gaat begint hij te bijten. 

  2. Goede middag,

     

    Ik begin deze zomer 2 dwergkonijntjes gekocht. Het zijn broertjes. Nou zijn ze 2 weken geleden gecastreerd omdat ze constant op elkaar zaten en alles onder sproeiden. En door de narcose mochten ze tijdenlijk niet buiten in hun hok omdat een konijn na een narcose zich niet goed warm kan houden. We hebben ze toen in een hok in de schuur gehad. Nu zitten ze sinds gister weer in hun buiten hok. Nu is het berijden en sproeien wel gestopt maar nu zijn ze constant aan het vechten.

    Weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn. Toen ze in de schuur (in een kleiner hok dan dat wat ze nu zitten) zaten ging alles nog goed.

    Groetjes Cynthia 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .