Ga naar inhoud

xtessax83

Members
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xtessax83

  1. 3 minuten geleden zei JacB:

    Met de sneeuw niet nee, dat valt daar ook gewoon op natuurlijk. 
    Ik zou zeker een snugglesafe bestellen als ik jou was. Dan kun je die in het hok leggen als het zo koud is. 
     

     

    Hier vanmiddag nog wat extra stro in het nachthok en in het grote schuilhuisje gedaan, een fleecekleed voor de tralies (waar nét geen plexiglas zit) gehangen van het nachthok en de Snugglesafe vast van zolder naar beneden gehaald voor als het vanaf morgen echt zo koud wordt. Denk dat ik morgen ook nog even een plastic schaal van zolder moet pakken om de groenten in te doen, want ik weet niet of mn stenen schaal zoveel kou aankan. Beetje jammer als het stuk vriest en ze zich er aan snijden. 

    Ik bedoelde meer voor de kou op de tegels zegmaar. Ik kan zon snugglesafe wel bestellen maarja het is de vraag wanneer dat geleverd wordt aangezien het al zo druk is bij de post en zeker met het weer is het nooit optijd in huis denk ik? En bij de lokale winkel kan ik niks vinden alleen voor in de zomer zon koelpadje.

  2. 16 minuten geleden zei BaasjevanBrownie:

    Misschien een idee om te bestellen? En voor nu dan maar veel stro en het hok misschien afdekken?

    Afgedekt is het zeker en ik heb er extra veel hooi en stroo in gegooid. Op de buiten tegels liggen nog andere tegels en daar staat het hok incl ren op dus het staat ook niet direct op de buiten vloer. Ik weet niet of dat ook nog helpt 

  3. Mijn konijn zit ook buiten maar zonder maatje. Overgenomen oude baasje is overleden en heeft hem altijd alleen gehouden, zal eerst gecastreerd moeten worden voordat er 1 bij kan. Dus op korte termijn zal hij alleen zijn.

    Toch binnen in de schuur zetten of buiten laten? Hok heeft een ren en een nachthok vol met stro en hooi. Onderste delen afgedekt met plexiglas en staat uit de wind tegen het huis. Nu is -7 niks en dat kan hij makkelijk aangezien hij voorheen dit ook alleen moest doen natuurlijk maar als het gevoel rond -14 komt? En als ik even kijk zal het niet over 1 nachtje gaan

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .