Ga naar inhoud

Fiet

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fiet

  1. Het is geen testikel, het is een voedster dat kon de dierenarts met 100% zekerheid zeggen. Verder Eet ze behoorlijk goed, ze eet veel meer hooi dan mijn andere konijnen, waarom weet ik niet, ze heeft kennelijk veel trek. Verder vind ik dat ze naar verhouding weinig drinkt. ze heeft wel mooie ronde keutels maar als je ze vastpakt vallen ze uit elkaar, ze zijn dus erg droog. Ik heb nu 2 flesjes en 2 bakjes neergezet, dan kan ze kiezen wat ze het fijnst vind.

  2. Ik heb sinds 2 weken een nieuwe voedster zodat mijn andere ram ook een vriendinnetje heeft. Toen ik vandaag de nageltjes aan het knippen was kwam ik erachter dat haar onderbuik aan de rechterkant veel dikker was, hoe kan dit komen? is het misschien een gezwel?

     

    Van de achtergrond van het konijn weet ik niet veel, ze komt van de kinderboerderij hier in de buurt, daar worden regelmatig konijnen weggebracht of zelfs losgelaten als mensen er geen zin meer hebben om er voor te zorgen. het enige wat ik weet is dat zij ongeveer 5/6 maandjes oud is, wat mij nog best wel jong leek voor een baarmoeder gezwel.

     

    Ze is vorige week nog naar de dierenarts geweest voor entingen en een gezondheidscheck. Daar kwam niks bijzonders uit.

     

    het kan ook zijn dat ik gewoon heel overbezorgd ben en dat op die plek bijvoorbeeld de maag of de blaas zit of dergelijke, maar ik weet vrijwel niks van de anatomie van het konijn. dus ik dacht ik vraag het toch maar even.

  3. Het kan helpen om een grotere bak aan te schaffen. Mijn konijnen doen niet hun behoefte in een hoek bakje omdat ze dit oncomfortabel vinden. Ik heb voor mijn dwergjes de kitten kattenbak van imac gekocht. Daar doen ze het prima op. ook kan het helpen om de hooiruif boven de wc te hangen. konijnen eten graag wanneer ze hun behoefte doen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .