Ga naar inhoud

Sabina

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sabina

  1. Ik ben nieuw hier en hier terecht gekomen omdat ik een konijn heb met slijm als/bij de onlasting. Ze komt bij een opvang vandaan en is er sinds verleden week zaterdag.

    Ze heeft vrijwel dezelfde symptomen als hier beschreven worden alleen ze heeft ook nog gewone keutels en daar tussen door veel slijm hoopjes. De slijm is net doorzichtige gel en af en toe dunner en soms zit er een beetje dunne ontlasting tussen. Ze eet ook gewoon van alles, behalve hooi. Ik heb al smaakjes hooi gehaald maar ook dat eet ze niet. Ze kauwt er wel wat op maar het komt vervolgens haar bekje weer uit, haken op de kiezen???

    Ik geef haar nu in overleg met de opvang Protexin voor haar darmflora en ze heeft eenmalig een anti worm middel gekregen waar ik de naam niet van weet. Dit hebben we gehaald bij iemand van de opvang waar ik ook keutels gebracht heb om te laten onderzoeken. Als het coccidiose was zou er contact met me opgenomen worden. Dit was zaterdag middag dus ik denk dat er niks te zien was. Maandagavond bel ik haar en weet ik meer.

    Nu geef ik haar maar alles wat ze wilt eten: science selective biks, andere biks, diverse groenten soorten, wortels, appel, gedroogd brood, wilgentakjes etc.

    Als jullie nog tips of ideeen hebben hoor ik het graag. En verder lees ik hier wat mee.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .