Ga naar inhoud

Timo&floor

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Timo&floor

  1. Hallo,

    mijn konijn is echt een schatje, volgt me overal naartoe zelfs buitenhuis en kan allerlei commando’s maar nu is het probleem dat hij te kieskeurig is en soms is dit gunstig want nu eet hij bijna niks meer waar veel suikers in zit zoals snoepjes die te koop zijn bij de dierenwinkel.

    aan groenten heeft hij fases en veel groenten weigert hij om te eten zoals paprika dit was voorheen niet zo.

    het enige wat hij nu constant lekker vond is andijvie, babyspinazie, wortelloof, wortel en zijn brokjes.

    met hooi is het ook geen makkelijke eter alleen als het heerlijk ruikt, moeilijk te krijgen is en ik er verse blaadjes peterselie doorheen doe dan wil hij wel eens hooi eten.

    ik heb hem al geminderd in zijn brokken.

    hij krijgt nu 10 gram in de ochtend en 5 gram in de avond en iedere dag 70 gram (goede) groenten maar hij weigert nog steeds hooi te eten.

    ik weet dat ik zelf voor deze kieskeurigheid heb gezorgd maar ik zou toch heel graag willen dat hij wat hooi zou eten.

    ps: merken die ik heb geprobeerd : supreme sience selective timothee.

    mountain hay, premium hay, en vers van de boer maar eet het allemaal even slecht.

    help me plss

    mvg Timo&Floor

  2. Ik maak 3 keer per week een salade met daarin loof,witlof,andijvie,beetje paprika, beetje wortel, en een beetje kruiden vaak peterselie.

    voor de rest van de week geef ik gewoon wat ik in huis heb en in mijn achtertuin heb ik een mooi gazon waar ze als ik ze naar buiten doe ook lekker kunnen knabbelen daar vinden ze molsla heerlijk maar let op dat ze daar niet teveel van eten

    groet

    Timo&floor

    • Vind ik leuk 1
  3. Hallo,

    ik geef mijn 2 konijnen nu iedere ochtend 8 gram versele-laga complete adult  en iedere avond om 7 de andere 7 gram per konijn dit word aangevuld met 80 gram groenvoer verdeeld over de dag en natuurlijk onbeperkt hooi.

    nu is er een nieuw merk verschenen in de dierenwinkels genaam bunny nature.

    ik hoor nu al van veel mensen dat dit voer kwalitatief beter is voor het konijn dan versele-lage en suprême sience selective.

    Kan iemand mij meer over dit merk vertellen ik zit te denken om over te stappen op bunny nature konijnendroom herbs.

    ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

    met groet van timo&floor

  4. Ik geef 1X per dag bunny konijnendroom aan mijn 2 konijnen hun delen alles netjes als je dat probeert en dan alleen maar zorgt dat ze altijd hooi hebben dan zou hij ook af moeten vallen en komt hij niks tekort em qua beweging (ik weet niet of hij tam is) maar laat hem eens buiten in de tuin als je de hebt of koop een ren met afdekzeil en zet die buiten neer want van de buitenlucht worden mijn konijnen helemaal hyperactief;-)

    veel succes 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .