Ga naar inhoud

Nanda77

Members
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nanda77

  1. Mijn nijntjes staan buiten waar t morgen en overmorgen over de 38 graden gaat...ik denk dat 26,7 niet heel veel kwaad kan. Je zou alleen om t verblijf al te koelen nog n bevroren fles neer kunnen leggen. Als ze het echt heet krijgen gaan ze er wel tegenaan liggen. Dat deden de mijne vandaag ook pas voor t eerst.

    • Bedankt 1
  2. Gaat alweer goed. Hij had het warm van het eten denk ik. Maar dat "gesjouw" is al n tijd geleden dus dat heeft ie vast al verwekt. Tis gewoon bloedheet hier in Eindhoven. Donderdag en vrijdag 36-38 graden. Dus ja ik maak me verschrikkelijk veel zorgen of ze dit trekken. Ben er hele dagen mee bezig en ga ermee slapen. Zit ook buiten overdag om ze in de gaten te kunnen houden. Normaal zit ik binnen met deze temperaturen. 

     

  3. Mag ik ze af en toe een beetje nat maken met mist water? Dus verneveld uit de tuinslang zeg maar. 

    Ik heb 1 icepod in t nachtverblijfje en 1 bevroren fles in de onderren en 1 bevroren fles achter tegen de tegels waar ze vaak op liggen. De ene ligt nu binnen bovenin en de andere in de onderren. 

  4. Oke ik hoop dat je gelijk hebt. Ik wil immers alles doen wat goed is. Ze zijn nu buiten terug. Heb 2 stoeptegels erin liggen en die nat gemaakt. Ik hoop echt dat ze t overleven want ik vind t zelf te heet om buiten te zijn. 

  5. Ik denk dat ze eerder bezwijken vd hitte ipv de stress. Het word hier vandaag 33 graden en donderdag 36. Ik hou ze goed in de gaten binnen maar gelukkig heb ik 2 hele relaxte nijntjes en zijn ze totaal niet bangig oid. Maar hieronder het afdak is het nu al 28 graden....

  6. Voor mijn gevoel heb ik ze toch liever binnen. Gisteren hadden ze t al zwaar. Vandaag word t nog heter en onder het afdak waar de zon opstaat is het helaas erg warm. 

    Mocht ik merken dat ze gestresst worden kan ik ze altijd terugzetten. 

  7. Ik heb voor mijn nijntjes buiten heel veel ruimte maar aangezien het zó warm word zou ik ze op het heetst vd dag binnen willen zetten. Ik heb een grote bench tot mijn beschikking waar ik ze in wil zetten. Is het niet slecht voor ze om dan zoveel minder ruimte te hebben? En ik wil ze weer terugzetten als de zon onder is. 

  8. Nee dat haal ik weg wat evt door de schutting komt en de boom zelf kunnen ze sowieso niet aan en heb achter t hok n plaat staan dus daar komt t niet. T zijn de dorre blaadjes die eraf vallen. Ik check echt heel vaak of er niks ligt maar ben niet altijd buiten natuurlijk. 

  9. Mijn nijntjes hebben een heerlijk hok met ren in de tuin onder ons afdak. Nu ben ik er onlangs achter gekomen mijn buurvrouw een laurierboom in de tuin heeft staan. Ik loop nu elke dag als n gek alle blaadjes die de grond raken weg te gooien. Is natuurlijk niet dé oplossing want ik ben er niet altijd. Maar is elke laurier dodelijk voor mijn nijntjes? Het zijn verdorde blaadjes die vallen....#ongerust 

  10. Het zijn dwerghangoortjes en ze zijn ongeveer 11 weken nu. Hooi krijgen ze veel en dat eten ze ook goed. Maar ik zal ze minder brokjes gaan geven dan. Ik heb gelezen dat als ze hun bakjes leeg eten ik ze geen biks hoef te geven. Met groente ben ik nog voorzichtig omdat ze nog jong zijn. 

  11. Ik heb sinds n paar weken 2 superlieve totaal niet bange konijntjes. Nu krijgen ze van mij gemengd voer van Versele-Laga Nature Cuni Junior. Ze eten hun bakjes helemaal leeg dus dat is goed. Ik geef ze apart eten omdat ik dan n beetje beter zie hoeveel ze binnen krijgen. Nu staat er op dat ze 50 tot 80 gram moeten krijgen. Ik geef ze 50 gram per bakje. Nu eten ze dat op over de avond en krijgen smorgens hooi en n klein snackje. Dan in de middag n klein beetje groente( 2 kleine stukjes).

    Nu komt mijn vraag.....ik zie elke dag darmkeutels liggen. Ze horen die op te eten toch? Waarom eten ze die niet op? 

    Bedankt vast.

    20180704_151333.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .