Ga naar inhoud

Nadia Redeker

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nadia Redeker

  1. Maandag ben ik naar de dierenarts geweest met mijn Belgische haas voedstertje omdat zij sinds 3 weken haar rechter achterpoot niet meer volledig gebruikt. hier werd mij verteld nadat er een foto was gemaakt dat de kruisband was uitgerekt en dat er maar een zeer kleine kans was dat dit vanzelf herstelde omdat ze nog jong was. er werd mij geadviseerd om het nog eventjes aan te kijken met pijnstillers. er is overigens wel een 2e optie dat is dmv een operatie een geheel nieuwe kruisband zetten er werd mij verteld dat dit voor een hond rond de 500 euro lag voor een konijn werd het waarschijnlijk nog meer omdat het een lastige operatie is en hun het nog nooit uitgevoerd hebben bij een konijn.

    zijn er hier mensen die er ervaring mee hebben?

  2. ja gelukkig eet ze alles aan groenten wat ik voor haar neus houd dus dat moet zeker geen probleem zijn. ik wist alleen niet dat ze paprika ook mochten hebben :$ ik heb al m'n hele leven konijnen maar dit is ook voor het eerst dat ik er eentje heb die echt wat mankeerd. gelukkig is de ab aangeslagen en ademt ze weer normaal.

  3. ik heb sinds kort een Belgische haas voedster bij mijn ram zitten van hetzelfde ras. van de week hoorde we haar ineens wat 'reutelend' ademen en zijn we meteen naar de dierenarts gegaan. we kregen de diagnose pasteurella we hebben nu enrofloxeral mee gekregen en als het na het weekend niet beter is moeten we terug voor injecties.

    nu is mijn vraag of er misschien iets bij gegeven kan worden om de weerstand een beetje te verhogen?

    en zijn er mensen die ervaring hebben met Pasteurella?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .