Ga naar inhoud

Rowy

Members
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rowy

  1. Mijn konijn Bunny (v) is sinds vorige week bezig met schijnzwangeren!

    Ze heeft een nest geboud tot aan 't nok van het hok! Mevrouwtje is natuurlijk ook aan 't plukken.. maar zodra haar vriendje Blinky of ik in haar buurt komt begint ze te knorren maar valt niet aan.. ze knort zo hevig dat iedere x op het einde ze niest?!

    Het hok is op de meeste plekken afgedekt tegen de kou alleen in de ren is het een heel klein stukje open... ik dacht misschien omdat ze zich plukt minder vacht heeft en kou heeft gevat?! Maar ze heeft geen nat neusje ofzo?! Weet iemand wat dit is?

  2. Mijn konijn Bunny is inmiddels meer dan een jaar oud en die heeft dat ook! (duidelijk te zien op mn profielplaatje ;))

    Er is helemaal niets aan de hand en het is niets ernstig! Ze weet gewoon niet goed wat ze met de oren wilt, soms hangt het en als ze iets hoort of iets dergelijks staan ze overeind!!!

    Overigens zijn de ouders van Bunny beide hangoren.

    Zie mijn fotoalbum voor foto's van Bunny en voor de ouders kan je bij patriciapatty kijken...

  3. In onze woonplaats is de kallkgehalte vrij hoog. Ik heb dit ooit getest met een test van Vitens en hieruit bleek dat de water heel erg hard is in onze gemeente.

    Bunny ranch chanty: Ik zou als ik jouw was ook het hoge kalk gehalte in het water oplossen voor ze het drinken.....

    Wat is volgens jou dan het advies om dit op te lossen?!

  4. heb weleens hooi met paardebloemen of munt gehad maar dat eten ze absoluut niet.

    wat ik al zei ik schaf gewoon Nog een hooiruif aan haha. en doe muf ff goed in de gaten.

    jij geeft bunny toch ook SS?

    Ja die geef ik ook en Bunny vindt dat nog lekkerder dan haar normale hooi daarom geef ik er ook niet al te veel van eens in de week krijgt ze dat in een toilletrolletje!!! Waar haal jij je hooiruif? Ik moet er ook nog ff 1tje hebben heb nu alleen van die ballen!

    Maar ik geef Bunny ook SS ja samen met gemengd maar omdat ze beginnende haakjes heeft krijgt ze meer SS van mij hahaha ... slijten die handel!!! :mdr:

  5. Op onze zit ook geen lijm...

    en ff een vraagje: Mogen konijnen gekleurde dozen eten?? dus bv. een doos waar een plaatje op de voorkant staat. (dat is gemaakt van inkt neem ik aan) mogen ze dat??

    Ik dacht dat het niet mocht gekleurde dozen en dingen met inkt!

    Maar zeker weten weet ik niet :neutral:

  6. Zelfs het meeste bedrukte papier kan geen kwaad, zolang het maar niet van dat glanspapier is (waar dure tijdschriften van gemaakt zijn).

    Ik dacht dat bedrukt papier juist wel kwaad kon zijn omdat je konijn dan inkt naar binnen krijgt?! :neutral:

    Ik geef 1x in de zoveel tijd een ondbedrukte wc rolletje met kruidenhooi aan mn konijn en ze vindt het heerlijk want ze trekt het zo uit m'n handen :mdr:

  7. och wat stom.. ik moet mezelf verbeteren.. ik heb mn ram daar ook laten 'helpen' dus ben er vaker dan inenten geweest.

    Rowy komt er ook.

    de mannelijke dokter is naar mijn idee konijnkundig en heeft hier ook ietswat voor gestudeerd staat er op internet, maar of hij er vanavond ook is? ik hoop t. voor de rest zijn er nog 2 vrouwelijke dokters.

    Ik vindt Roosendaal ook altijd wel goed! Ik heb haar ook gehad met Bunny toen ze vast heeft gezeten in de ren en met Punky en zn gebroken pootje.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .