Ga naar inhoud

obthomas

Members
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door obthomas

  1. Het is een zeer rustig koppel, ze bijten nooit naar elkaar (toch niet dat ik zie) en ik zie haar ook niet krabben. Ik zie geen beestjes, eitjes, ... Ze doet alles gewoon normaal als anders, ze liggen gewoon heel de dag bij elkaar in de schaduw en in de donker lopen ze dan wat rond. Zou ze haar kunnen uitgetrokken hebben bij zichzelf door een schijnzwangerschap of lijkt dat er totaal niet op? Ik dacht dat ze dan alleen uit de buik haar trokken. Zou een rat deze wond hebben kunnen veroorzaken?

     

  2. Ik heb 2 konijntjes, een mannetje en vrouwtje die samen buiten zitten in een ren. Daarnet heb ik gezien dat het vrouwtje een redelijk grote kale plek heeft in haar zij bij haar rechter achterpoot. Daarin is er een wonde te zienvan ongeveer diameter 5 mm. De wonde is niet ontstoken en er is geen etter, alleen een korstje. Ook is haar neusje kaal, iemand die weet wat het kan zijn?

     

    Bewerkt: er zitten ratten rond het konijnenhok, waar ik alles aan doe om ze weg te krijgen. Kan het een rattenbeet zijn?

  3. Hey, ik heb 2 konijntjes, mannetje en vrouwtje die samen buiten lopen in een ren. Vandaag heb ik gezien dat het vrouwtje op haar zij een vrij grote kale plek heeft en met daarin een wond. Ook is haar neusje kaal. Iemand een idee wat het kan zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .