Ga naar inhoud

Nika Devisch

Members
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nika Devisch

  1. Hallo hallo , vanavond neem ik de verzorging van een konijn over die waarschijnlijk E. Cuniculi heeft. De originele eigenaren keken er niet achter en gingen ze zo laten leven. Mij vraag is nu als dit schadelijk zou zijn voor mijn ander konijnen / dieren hond & kat. Mijn eigen konijnen zitten in de verwarmde garage maar dat ander konijntje zou ik een een kooitje (1.20 op 80) houden in de bureau , maar mijn kat & honden kunnen we in contact komen met haar. Kan het overdraagbaar zijn naar mijn andere dieren ? 

    Panacur is alvast besteld bij m'n dierenarts nu nog wachten op een telefoontje. 

     

     

  2. Hoi! 

    Ik weet dat dit bericht een beetje verouderd is maar zou de Selective grain free  heb voor een konijn die al chronische Plakpoep heeft ? 

    Een kleine 2 maand geleden heb ik 2 konijntjes geadopteerd van een konijnen asiel , het zijn schatjes maar het vrouwtje had al last van Plakpoep toen ik ze adopteerde. Nu staat ze op heel veel vers groenvoer , hooi en een klein beetje korreltjes ( de gewone Selective ) heel soms is het eens een gewoon keuteltje , maar meestal ziet het eruit als ochtend mest. Allemaal zwarte bolletjes aan elkaar. Moet vervelend zijn voor haar dat het niet zijn natuurlijke gang gaat en zou ze graag helpen daarbij :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .