Ga naar inhoud

Nanne

Members
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nanne

  1. Hoi allemaal, 

     

    Ik heb een jonge Franse voedster uit een nest opgehaald gisteren (8,5 week oud). Supermooi nest, gezonde mooie nijnen. Maar thuis gekomen begint ze na een half uur te niezen en op een gegeven moment witte snot. Ze is verder super levendig, eet veel, drinkt, doet alles. Maar blijft niezen. Op advies van verkoper die erg meeleeft en het konijntje terug wil bij Snot, heb ik stro uit het hok gehaald en alleen op zaagsel omdat ze dat thuis ook had. En ze is lekker veel buiten. Ze gaat inderdaad veel minder niezen maar toch zie ik vandaag bij een nies toch weer wit spul uit haar neus komen, nu het andere neusgat. Verder zie je niets aan haar. Ze is natuurlijk erg jong. 

    De anderen in het nest vertonen dit niet. De vieze neus mis je natuurlijk gauw als ze het schoonmaken. 

    Dierenartsassistent zegt telefonisch dat het sowieso Snot zal zijn bij witte snot uit de neus. 

    Wij zijn zo blij met dit beestje: ze is erg lief en ontspannen. Mogelijkheid is haar te ruilen maar... zullen de anderen het ook niet hebben? En is het persé snot? 

     

    Heeft één van jullie die ervaring ook? En kan één konijntje uit een nest dat met papa en mama leeft, snot hebben terwijl al de anderen de symptomen niet hebben? 

     

  2. Hoi!

     

    Mijn jonge Franse Hangoor (ram) vindt het heerlijk om kruislings op zijn (seniore) vriendin te liggen. Zie foto's. Zij accepteert dit wel even maar schudt hem op een gegeven moment wel van zich af. Hij blijft het echter maar doen. Ze liggen ook veel naast elkaar hoor maar hij probeert dit erg vaak. Ik ken dit niet van mijn eerdere konijnen. Jullie? Is het een teken van dominantie? 

     

    groetjes

    Peggy

     

    Kruis2.jpg

    Kruis.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .