Ga naar inhoud

madeinstars

Members
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door madeinstars

  1. De tractaties hier zijn meestal stukjes wortel, appel en druiven. Af en toe ook een handje verse kruiden door het hooi. Niet elke dag, maar een paar keer per week. Sowieso na het schoonmaken van 't hok krijgen ze altijd iets lekkers. Theoretisch om ze te belonen dat ze niet in de weg hebben gelopen, maar in de praktijk gaat dat natuurlijk niet op 🙈

  2. Zo zie je maar dat over smaak ook bij konijnen niet te twisten valt. Die van mij eten nu ineens het goedkope, erg strak verpakte hooi van de lokale dierenwinkel weer heel goed, nadat ik een hele tijd geprobeerd heb los mooi duur hooi te zoeken voor ze. 

  3. Ik ben ook altijd op zoek naar goed hooi, maar je merkt inderdaad dat de droogte deze zomer zijn weerslag heeft op de kwaliteit van 't meeste hooi. De kwaliteit tussen verschillende pakken van hetzelfde merk is ook enorm. Al met al nog steeds op zoek naar een goed basishooi. Mijn voedster is gelukkig niet zo kieskeurig, maar sinds een paar dagen hebben we een nieuwe ram en die heeft nog maar weinig hooi gegeten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .