Ga naar inhoud

Prinsesdipsy

Members
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Prinsesdipsy

  1. We hebben een nieuwe kooi met 2 hooi bakjes en voorlopig een plateautje.. 

    opeens eet ze echt 10 keer zo veel hooi?!? 

    Misschien omdat ze beter er bij kan of tja.. ik weet het niet Maar ben in iedergeval super blij ! Bedankt voor de tips!

    • Vind ik leuk 2
  2. Hallo allemaal, 

     

    mijn jong konijn van 3/4 maanden houd van haar ss junior voer daarnaast eet ze ook groenvoer gevarieerd en ze heeft nog nooit problemen gehad met haar keutels en blinde darm keutels.:leuk:

    Alleen ze krijgt natuurlijk onbeperkt hooi alleen ze ziet het niet als eten? Als ik zie op internet dat ze 80% van haar voeding hooi moet zijn .. ze eet 30 procent? En daarna zit ze uitgehongerd te zitten. Terwijl ze gewoon hooi kan eten maar ze wacht op voer of groenvoer? Voer geef ik 15 gram ochtend en 15 gram avond. Maar ik wil haar hier niet 30 gram meer gaan geven omdat zij haar hooi laat staan? We hebben verschillende hooien geprobeerd ook met kruiden er tussen in maar ze vind het gewoon niet interessant? Help?

  3. Hallo iedereen, 

     

    mvr dipsy mijn konijn, ze eet elke dag 30 gram science selective voor jonge konijnen want ze is nu inmiddels 15 weken.

    ik geef daarnaast haar onbeperkt vers hooi en stop het ook in speeltjes om haar aan te moedigen. Ook krijgt ze elke dag een bord met verse goede groenten. Ze drinkt ook goed en haar keutels zijn zeker goed!

    ze is een Nederlandse hangoor konijn alleen ze blijft honger hebben? Het liefst wilt ze haar brokjes en ze is ook heel futloos en wilt niet uit haar kooi komen alsof ze de hele dag niet heeft gegeten.. ze wilt graag haar brokjes maar geen hooi...

    is ze verslaafd hieraan? Ze krijgt 15g in ochtend en 15g in de avond.

    En hoeveel groenten mag ik voor haar leeftijd geven?. Radeloos

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .