Ga naar inhoud

Nephtys

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nephtys

  1. Als ik ze minder biks geef eten ze niet... 

     

    Ze krijgen dagelijks ook een beetje groenten en hebben altijd hooi, soms krijgen ze ook kruiden, maar nu in de winter niet dagelijks omdat ik het normaal vers geef en het nu niet zo goed groeit. Als ze minder eten krijgen is ze nog erger, dan bijt ze bij het minste je haar hok opent. 

    Kan het soort hooi echt zo een groot verschil maken? Dan zal ik moeten testen...

     

    Hoeveel gewicht van wat geef je gemiddeld per dag? (groenten, biks, ...)

  2. Wij hebben 2 konijnen die buiten verblijven.

    Tot voor kort was het geen enkel probleem om hun eten te geven en hun hok proper te maken, maar de voedster is nu heel agressief geworden. Bij het eten geven bijt ze soms al. Nu geef ik haar een stukje groenten en dan geef ik haar korrels en vul ik het hooi bij... Zodat ze bezig is.

    Maar ik heb ook het gevoel dat ze veel te weinig hooi eet, maar als ik hen minder andere voeding geef gaat ze gewoon nog agressiever te werk en eet ze nog steeds haar hooi niet op... 

     

    Beide konijnen eten volgens mij trouwens te weinig hooi en te veel andere voeding, maar ze weigeren hooi te eten.

     

    Kan er mij iemand tips geven over het aggressief gedrag? Kan dat puberteit zijn? Ze zijn nu ongeveer 4 maand oud. Ze worden zowiezo op 6 maand beide geholpen (voedster en ram, zitten apart)

     

    Bedankt voor de hulp...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .