Ga naar inhoud

Sandertjuhh

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Sandertjuhh

  1. Op 5-10-2017 at 09:42 zei Rian:

    Wij halen ons hooi al een aantal jaren in Wychen bij boer Gerard, op de Wezelsebergweg 21. Supertevreden over, konijnen vinden het heerlijk! Kost iets van 5 euro per baal. Je kunt hem 's avonds bellen, ik heb het tel. nr voor je als je wil. Overdag heeft hij het heel druk met zijn koeien denk ik. 

    Christa's konijnen zijn ook heel blij met dit hooi ;p

     

    Vanavond (op afspraak) bij boer Gerard langs geweest en een baal (wat grover) hooi gehaald. Mijn handen waren niet meer veilig toen ik de hooi bal terug in de ren wilde hangen. Normaal plukken ze er dan wat hooi uit en de rest gaat gedurende de avond/nacht op. Dit keer bleven ze maar aan de hooibal trekken en aan het hooi knagen. Met als resultaat bal leeg binnen 2 uur... 

     

    Namens Nimma en Noortje (de nijntjes) bedankt voor de goede tip!!

    • Vind ik leuk 5
  2. Oef ik proberen even te bedenken wat je precies bedoelt (en te zoeken op de google maps).. Maar kan het denk ik niet helemaal vinden. Ik weet wel dat daar een groentewinkel (boerderij) zit maar die zit aan de rechterkant als je vanuit Hatert gezien komt, dus die bedoel je denk ik niet? Is het toegestaan/mogelijk om een google maps locatie te delen? 

  3. Ik hoop dat jullie mij vergeven dat ik hiervoor een nieuw topic aan maak. Ik kon alleen een erg oud topic vinden..

     

     

    Voor onze Nijntjes zijn we bijna door ons pak hooi heen en willen kijken of we niet een betere kwaliteit hooi kunnen vinden. In het laatste pak zat weliswaar redelijk wat groen hooi maar ook heel veel gruis. Andere pakken zijn allemaal heel erg geel en dus niet vers. Online bestellen kan natuurlijk altijd maar dan weet je helemaal niet wat je krijgt (of zijn er ervaringen met webwinkels die altijd goed hooi leveren voor een betaalbare prijs)?

     

    Dus wij dachten we gaan opzoek naar hooi van de boer, op marktplaats zijn een aantal boeren te vinden in de regio Nijmegen +/- 25km die hooi verkopen waarvan ze zeggen dat het geschikt is voor paarden (dus ook voor konijnen) of geiten etc (in ieder geval jakobskruid vrij). Maar zijn er mensen hier op BB met ervaringen bij 1 van deze boeren of weten jullie een goed adres in de regio van Nijmegen? Zo ja wilt iemand die delen? 

     

    Ik snap dat hier geen reclame gemaakt mag worden maar ik hoop dat een P.B. wel mag?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .