Ga naar inhoud

Gup

Members
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gup

  1. Ja daar had ik het dus ook over met mijn man.. Als hij echt minder aandacht gaat krijgen moet ik echt maatregelingen gaan treffen inderdaad en moet er nog een konijn bij. Echter heb ik een heel klein woonkamertje en zal ik volgens mij een groter hok moeten (heb nu een hok van een meter breed en zestig cm lang), moet ik het hok nog vaker schoonmaken en ben ik dus bang dat de woonkamer 1 konijnenhok gaat worden .. 

    Als ik een grote woonkamer had wist ik het wel. Ik wil Gup ook niet naar buiten doen samen met een andere konijn wat wil hem graag bij me hebben, ik zal hem zo missen buiten.. Wil graag een aanschaf van een vriendje voorlopig in ieder geval uitstellen en wil graag mn draai vinden met de baby en hem, maar wil graag weten  of mensen hier ervaring mee hebben, met de komst van een baby icm een huiskonijn. Wat moet ik verwachten ook qua gedragsveranderint eventueel

  2. Dag konijnenliefhebbers.

     

    Ik heb een aantal vragen betreft mijn konijntje Gup   en mijn baby die nog moet komen. Gup (15-10-2016) is een binnenkonijn die heel de dag in mijn belangstelling staat, nu is het zo dat ik binnen nu en hooguit drie weken een baby krijg. Ik zal mijn aandacht dus moeten leren verdelen  obviously. Weet iemand toevallig waar ik met Gup rekening mee moet  houden als de kleine er is? Bij katten weet ik dat ze jaloers kunnen worden en weg kunnen gaan lopen maar bij een konijn weet ik niet wat te verwachten als er een kleine schreeuwert bij is die mijn aandacht zuigt :).  Ik ben benieuwd. 

  3. Ik snap het allemaal wel.

    Ben blij dat ie verder zindelijk is idd.

    In het begin toen hij op zijn kussentje lag hield hij het altijd lekker droog en ineens... begon hij het als een toilet te zien . Hoop nog stiekem dat hij er ook plots mee stopt haha.  Anders ligt hij in zn hok te chillen, het laminaat is niet zo fijn om er een langere tijd om op te liggen luieren

     

    Trouwens ik word ook nooit boos hoor als ie het doet.  Ik weet dat boos worden heus niks uit haalt.

  4. Dag konijnenliefhebbers

     

    Ik heb een vraag betreft mn konijn Gup. Hij is een zindelijk gecastreerd mannetje van bijna 1 jaar. Hij doet zijn behoefte netjes in zijn hok. Ik heb voor hem omdat wij laminaat vloer hebben een lekker kussentje om op te liggen, maar op deze plast en poept hij gewoon van zich af. Hij gebruikt het als terpje. Het is erg irritant en hij heeft ook zichzelf er mee. Kan ik hem dit afleren? Iemand ervaring hier mee? Ik blijf aan het wassen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .