Ga naar inhoud

Joepenpip♡

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joepenpip♡

  1. Ik ben gisteren bij de dierenarts geweest. De dierenarts heeft door een uitgebreide massage Joep's ballen gevonden. Het lukte mij niet om in mijn eentje bewegelijke Joep vast te houden en te masseren:lol:. We hebben meteen een afspraak voor castratie gemaakt. Verder had hij een gezondheidscheck en vaccinatie. Joep is verder goed op gewicht en helemaal gezond!:feestje:

    • Vind ik leuk 2
  2. Hallo allemaal,

     

    Joep is nu ongeveer 6 maanden en ik wil hem graag laten castreren, zodat hij een vriendinnetje kan krijgen. Het is voor hem ook veel leuker als hij niet meer alleen zit. Ik heb 1,5 maand geleden onze dierenarts gesproken en die wilde Joep castreren als hij ballen zou hebben. Die had hij toen namelijk nog niet. Zijn ballen zijn er nu nog steeds niet... Ik weet niet of ze nog zullen komen. Ik heb zo'n situatie nog nooit meegemaakt en weet eigenlijk niet zo goed wat verstandig is. Joep is verder een heel gezond en actief konijntje.

     

    Wat zou jullie advies zijn? Is het handig dat ik na de vakantie (nog 1 week) naar de dierenarts ga? Of toch nog even aankijken?

     

    Ik heb al meerdere keren gekeken en het lijkt met niet dat hij zijn ballen elke keer intrekt. Ik weet ook zeker dat hij een mannetje is. 

     

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .