Ga naar inhoud

dianant

Members
  • Items

    862
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dianant

  1. attachment.php?attachmentid=52874&d=1317471032

    Dit is het hok wat we nu hebben. en daar staan 12 panelen rennen aanvast aan de zeikant. waar ze dus dagelijks inzitten.

    Heb nog met moeder overlegd over eventuele sterillisatie en die wil het eerst nog even aankijken -.-'

  2. nouja ze zitten zegmaar in een hok dat groot genoeg is voor beiden. ongv 2.20 bij 60 en dan nog een boven verdieping.... en er staat een grote panelen ren waar ze in kunnen bij droog weer. en dat zaten ze dus net totdat het ging regenen. ze zitten hier nu al sinds ze samen zijn dat is iets minder dan 1 jaar. Hiervoor zaten ze wel in een klein mini hokje :$ ( voordat ik ontdekte wat de minimale oppervlakte moest zijn) Toen was stampertje al erg aggeresief heb al meerdere littekens van haar beten. Toen ze samen zaten in een veel groter hok was dat wel een beetje minder maar bij heel veel dingen wat ik doe begint ze al te knorren. En tegen nibbit is ze dus ook echt niet aardig. En stampertje is niet geholpen

  3. Hoi!

    Mijn koppel zit nu al een tijdje samen. Alleen leuk samen zijn ze niet echt. Stampertje is erg dominant en aggeresief. En als het om eten gaat al helemaal aze iets van een wortel krijgen vreet stampertje het zo snel mogelijk op en rent dan naar nibbit om het letterlijk uit zijn bek te trekken. Nu heb ik ze weer in de grote ren buiten en ben tot de ontdekking gekomen dat nibbit een kale plek op zijn achterste heeft, het zou zo kunnen dat dit door stampertje komt. Het is dus geen gezellig kopel samen. Kan ik hier iets tegen doen want dit samen is echt niet leuk!

    Groetjes dian!

  4. Hallowa

    Ik heb dus gewoon hooi van kenner. Kwa smaak vinden de konijnen het heerlijk maar ik zelf vind het minder want al dat hooi lijkt wel met lijm aan elkaar te zitten..... ik kan maar hele kleine stukjes per keer geven waarna ik superlang bezig ben. iemand een idee hoe ik dat hooi sneller eruit krijg. of weet iemand een ander merk hooi?

  5. ok , ik hield haar net even vast en zag allemaal poep aan der kont en pootjes. toen begon ze te spartelen heb der terug gezet. nog even wat paarden bloem spul gegeven het enigste wat ze nog eet. en kijken hoe het verder gaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .