Ga naar inhoud

Konijnxwoezel

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Konijnxwoezel

  1. Hoi! Mijn konijn woezel laat ik elke dag lekker vrij in de tuin lopen. Dan eet hij echt heel veel gras. Maar als ik hem in zijn hok doe en de volgende dag kijk. Zie ik dat hij niks van zijn hooi heeft gegeten. Ik denk dat hij sowieso gras veel lekkerder vind dan gras want zelfs als hij geen gras een dan eet hij ook geen hooi. Maar kan ik gras als vervanging doen van hooi??

     

    Ik heb jullie hulp echt nodig! xxx

  2. Hoi! Wat vervelend dat ze aan het hek knagen! Mijn konijn ging ook aan zijn hok knagen, tot dat ik wilgen takken van iemand kreeg. Die kun je gewoon zoeken in het bos, en konijnen vinden dat lekker om aan te knagen omdat wilgen takken ook een stofje bevat wat konijnen lekker vinden. Als je ze dat geeft dan stoppen ze misschien met aan het hok knagen xx

  3. Hoi allemaal! 

    Sinds kort heb ik een super lief konijntje Woezel. Het probleem is alleen dat hij geen hooi wilt eten. Ik heb alles al geprobeerd: ik heb normaal hooi voor hem gekocht, kruidenhooi en zelfs hooi van een heel duur merk met allemaal smaakjes. Toch eet hij er voor mijn gevoel bijna niet van. Misschien geef ik hem te veel eten. Maar ik ben bang dat als hij echt  geen hooi lust niks te eten heeft omdat ik hem dan ook geen brokjes geef. Ik heb wel gehoord dat hooi heel belangrijk is voor een konijn... Wat moet ik doen??

  4. Hoi allemaal! 

    Ik heb sinds ongeveer 2 maanden een super lief konijntje: Woezel! Hij is al 1,5 jaar en ik heb hem van een leuke familie gekocht die niet meer voor hem konden zorgen. Nu heb ik hem in de tuin alleen in een hok. Vroeger zat ie samen met een ander konijn in een hok. Tot ze baby konijntjes kregen, toen zat Woezel ongeveer 1 maand alleen in een hok tot ik hem kocht. Mijn vraag is nu: ik geef hem veel aandacht en vrijheid maar toch ben ik bang dat hij eenzaam is, het liefst wil ik nog een konijn maar dat mag echt niet van mijn vader... het is al wat dat ik een konijn heb, en nu kan ik echt niet om een 2e vragen. Woezel doet soms okk een beetje raar, dan wilt ie ze hok open breken om te ontsnappen of dan wilt ie proberen te graven in ze hok... de ene dag denk ik dat ie super gelukkig is en de andere weer niet.. wat moet ik doen????

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .