Ga naar inhoud

Guusjeee

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Guusjeee

  1. Hoi medeforummers,

     

    Mijn zak ss begint aardig op te raken en nu ben ik toch aan het twijfelen om over te stappen op graanvrij voer.
    Nu is mijn vraag is graanvrij echt beter dan ss? En zo ja welke merk graanvrijvoer is qua samenstelling het best om te geven?

  2. Hallo allemaal,

     

    Ik zit een beetje in de stress. Begin maart heb ik mijn rammetje naar de dierenarts gebracht voor castratie, echter bleek bij de castratie, toen hij al onder narcose was, dat hij maar 1 ingedaalde bal heeft. Deze "zichtbare" bal hebben ze toen verwijderd. Ik heb hem 2 maanden later een vriendinnetje gegeven en sindsdien sproeit hij. Aankomende woensdag ga ik daarom weer naar de dierenarts om een echo te laten maken om de bal te lokaliseren. Afhankelijk van waar de bal zit wordt hij direct gecastreerd of moet ik een nieuwe afspraak maken. Nou zit ik nog met een paar vragen. Moet ik zijn vriendinnetje meenemen naar de dierenarts zodat ze steun aan elkaar hebben? Of is het makkelijker om haar thuis te laten zodat zij geen onnodige stress ervaart? Moet ik ze na de castratie uit elkaar halen of kan ik ze direct weer bij elkaar zetten? Mocht hij woensdag nog niet gecastreerd worden, moeten ze dan niet opnieuw aan elkaar wennen als ik hem er dan in de middag weer bij zet?

     

    Groetjes,

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .