Ga naar inhoud

Liesbeth04

Members
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Liesbeth04

  1. Mijn konijnen zitten buiten, geen knipbeurten meer nodig dus. Maar in het begin zaten ze nog binnen en hadden ze ook erg scherpe nageltjes. Dus moest ik ze ook knippen. Ik keek eerst op YouTube, daar laten ze alles mooi zien. Uiteindelijk zul je het wel in de hand hebben ;-)

  2. Hallo,

    Sinds gisteren is Nyenté druk in de weer. Ze is allemaal hooi en plukken haar aan het verzamelen in de 2de 'konijnen-wc'...

    Dat is in de vorm van een soort donut en lekker zacht ook:knuffel:

    Dit is dus waarschijnlijk schijnzwangerschap want ik heb 2 voedsterstjes... (Ik heb ook hun geslacht nog eens gecontroleerd). Nyenté is nu 7 à 8 maand.

    Maar wat moet ik nu doen? Zal ik het nest best laten liggen of haar verder laten doen? Of gaat ze het vanzelf verwaarlozen?

     

    Grtz

  3. Hallo,

    sinds vorige week zondag ontdekte ik bij een van mijn konijntjes wit snot...

    Ik hoorde haar ook een paar keer niezen maar na een paar uur was alles weer oké.

    De dag daarna hoorde ik haar weer niezen maar ik ontdekte geen snot en de dagen daarna was het niezen ook verdwenen.

    De dag erop volgde toch nog een klein beetje snot, heel afwisselend dus.

    Toen ik hier over las zag ik dat ook nog symptomen van snot traanogen of luide ademhaling kon zijn maar geen een van bijde merkte ik op...

    Is dit een verkoudheid of moet ik naar de dierenarts?

    gr.

    Liesbeth, Babbel en Nyenté

     

  4. Hallo iedereen,

    Babbel laat de laatste dagen enorm veel keutels en doet ze overal waardoor ik ze altijd moet opkuisen... Ook op onze vloer is dat niet zo ideaal. Deze keutels zijn donker en plakkerig, zacht, klein en hangen in trossen aan elkaar. Als ze ze gelaten heeft kijkt ze er niet meer naar. Zijn dit blindedarmkeutels? Ze krijgt in ieder geval niet meer eten dan normaal. Ze is ook zindelijk dus normaal doet ze het in haar 'wctje'.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .