Ga naar inhoud

Fre_Zoef

Members
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fre_Zoef

  1. Er zijn ook borsteltjes te koop om drinkflesjes schoon te maken. Geen idee of er veel prijsverschil in zit, maar je kan ook zo'n borsteltje kopen om een babyflesje mee schoon te maken. Zelfde soort borstel in principe, maar misschien wat prijsverschil.

  2. Toch apart ik heb al 3x laten weten dat je eens het gebit van Zorro moet bekijken. 3x is daar gewoon overheen gelezen. Nu schijn je een specialist gesproken te hebben en die geeft aan dat het misschien iets met zijn gebit is en dat als hij gaat kwijlen je aan de bel moet terkken. Heel aardig dat die arts de tijd heeft genomen om je te bellen, maar je zal er toch niks mee doen. Als Zorro gaat kwijlen ben je al te laat, want je blijft volhouden dat je niet naar de arts zelf toe mag.

    Nog ff en hier staan 500 reacties, zonder dat er ook maar iets mee gedaan wordt.

    Ik begin erg te twijfelen aan het hele verhaal ook. Je luistert helemaal niet. Ik had al gezegd dat ik er klaar mee was, maar omwille van Zorro lees ik toch mee.

    Ergens las ik dat je 10 euro krijgt voor Zorro, per week toch of per maand? Al zou het per maand zijn, je zegt zelf dat je geld wat over is apart legt, waar is dat dan? heb je dat al over je longen getrokken inmiddels?

    Het boeit nu helemaal niet hoeveel gram een bakje wel of niet is, want Zorro eet volgens jou toch niet! Het gaat erom dat hij iets eet en blijkbaar gaat hij harde dingen uit de weg, ofwel toch die tanden he... En anders ga je gewoon naar de winkel, neem een doozichtig bakje mee en laat wat voer afwegen op maat/gewicht voor elk konijn en zet dan een streep op het bakje met de naam erbij, maar dat is je ook al aangedragen.

    DOE ER IETS MEE! Straks ben je nog een konijn kwijt! Is dat wat je wil?

    Een consult voor een konijn kost bij mijn DA nog geen 20 euro. Dat heb je echt nog wel ergens liggen, zeker als je ook pakjes sigaretten kan kopen. Mocht je DA dan medicatie willen toedienen kijk je je moeder aan, want die sleep je dus gewoon mee! Laat je moeder dan maar in het bijzijn van een arts zeggen dat ze dat niet wil. En als je moeder dus niet meegaat, dan maak je een afspraak/ tref je een regeling met de arts. Leg de arts het uit!

    Maar goed, volgens mij val ik hiermee ook al in herhaling.

  3. Wat een stel idioten toch, maar ja de gene die die rommel produceert moet ook zijn centen verdienen, dus moeten zij het promoten.

    En wat de rest betreft, ze weten niet beter. Zo heb ik ons eerste konijn ook verpest, puur omdat ik luisterde naar het advies van de dierenwinkel. Nu weet ik wel beter, maar dat is met veel dieren zo.

  4. Laura. jij vraagt hier hulp. Ik heb je gister een zeer bruikbare en belangrijke tip al gegeven die je zelf al even zou kunnen doen, want wellicht zie je zelf wel al iets. Proberen kan allicht geen kwaad, maar volgens mij wil je helemaal geen hulp, want je hebt het alleen maar over 'zeiken'.

    Ik heb je een tip aangeboden, maar als je die niet wil hebben, dan moet je het zelf maar weten!

  5. Ik heb even dit topic doorgebladerd en verbaas me wederom van een ouder die niet de verantwoording neemt over een huisdier, maar dat ter zijde.

    Laura, heb je Zorro al even op schoot getrokken en in zijn bek gekeken? Je hebt kans dat er iets vast zit in zijn bekje/keel of wellicht iets tussen zijn tanden wat hem irriteert en daarom moeite heeft met eten of zelfs pijn doet of wellicht is er wel iets met zijn gebit aan de hand?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .