Ga naar inhoud

Ozzy

Members
  • Items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ozzy

  1. ik heb al een stukje gevonden uit 2007 alleen er staat niet echt bij of de blauwe bes gegeven kan worden

    quote=Jip;127310]Qua struiken vinden ze heel lekker: vruchtenstruiken zoals rode bes, blauwe bes, frambozen, bramen (doornloze). Van bomen lusten ze ook graag de vruchtbomen: beuk, appel, peer, moerbei maar inderdaad ook wilg. Wilg groeit heel hard, dus kun je mooi van blijven snijden. Van de vaste planten lusten ze graag kruiden (vooral pepermunt groeit lekker hard, citroenmelisse ook) en peterselie. Denk ook eens aan aardbeien, die blaadjes lusten ze ook.

    Ik zou ze alleen niet zelf laten knagen want dan knagen ze het kapot omdat ze vooral onderaan knagen, je kunt er beter zelf wat takjes van snijden en geven denk ik.

  2. Mogen konijnen wel blauwe bes hebben staat nergens op DE LIJST, dus en omdat wij die wel hebben en ze voor mensen erg gezond zijn vraag ik me af of dat kwaad kan, en nee hoor ik geef het hem echt niet voordat ik weet of het goed is;)

  3. mijn ko vind het heerlijk op het gras en eet paardebloemen, bij ons noemen ze dat stoebbe, en vers gras kan ook geen kwaad als ze er maar aan gewend zijn, dus idd opbouwen,en dan kan een konijn gewoon op het gras,

  4. de mijne eet eerst de biks en dan de rest, of ik gooi het eruit, hij is al 10 jaar en dit voer krijgt hij ook al zo lang (ik heb hem gekregen van iemans die er niet meer voor kon zorgen) gewoon gemengd voer van de Boerenbond

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .