Ga naar inhoud

Silf

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Silf

  1. Hallo,

    Ik ben na 2 jaar nog steeds hopeloos verliefd op mijn kleine konijntje. Hij heeft heel veel mee gemaakt met mij. Toen ik hem net had liep hij standaard los, sprong bij me op de bank als ik ging zitten en zat s ochtends op mn bed. Dan kreeg ik likjes in mijn gezicht alsof hij goedemorgen wou zeggen. Als ik weg moest en mn sleutels lagen in zijn beurt leek het net of hij begreep dat ik ze nodig was en gooide ze altijd weg. Net als dat hij mij oplader kapot beet als ik met mijn telefoon zat. Gek genoeg nooit geen kabels of dingen die niet belangrijk voor mij waren. Daarna ben ik een paar keer verhuisd, hij dus ook en nu wonen we eindelijk samen in een rustige ongeving. Al ging hij erg goed om met drukte en hield hij ervan als er bezoek was, sprong hij vrolijk rond. Hij is ook totaal niet bang.

    Maar waar ik nu woon kan hij niet contant los, plus ik werk heel veel en alleen savond komt hij uit zijn kooi en zit hij bij me op de bank. Ik krijg nog steeds likjes en duwtjes als hij aandacht wil en hij springt nu om mij heen. Als ik thuis kom lijkt t wel of hij heeft zitten wachten. Maar ik voel me oprecht al lijkt hij gelukkig alsof ik hem tekort doe. Heeft iemand er ervaring mee hoe je dat weet? Hij is alleen en het is me afgeraden een maatje voor hem aan te schaffen.( zijn vorige maatje was heel bang. En daarnaast kon mijn konijntje de aandacht leek het niet verdelen)

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .