Ga naar inhoud

Vlinder666

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vlinder666

  1. Er staat toch duidelijk op de onderste regel "vader en zoon".

     Ze zijn allebei gecastreerd en het lijkt mij niet uit te maken hoelang want na Gizmo zijn castratie is hij gewoon de volgende dag weer bij zijn familie gezet en dat is al die tijd goed gegeaan!

    Tot hij ziek werd en ik hem bijna een week in huis had, dus bij zijn familie weg.....en nu wordt hij niet meer door zijn vader geaccepteerd. 

  2. 8 minuten geleden zei Sanne1993:

    Ik zou ze even met z'n allen bij elkaar zetten op neutraal terrein. Dus niet gelijk terug in het eigen verblijf, maar even ergens waar ze allemaal nog nooit geweest zijn. 

    Goeie tip, die ga ik morgen meteen uitvoeren. Dank je

  3. Mijn konijntje Gizmo van 4.5 maand is na een ziekte bijna een week in huis geweest. Buiten zitten zijn vader, moeder en 2 zusjes in een heel groot hok maar ze kunnen dag en nacht buiten het hok lopen. Gisteren mocht hij weer herenigd worden met zijn familie. Moeder en zusjes hebben Gizmo weer geaccepteerd, vader heeft hem een eerst gelikt en toen steeds aangevlogen! Ik had mijn bezem paraat want ben er een paar uur bij gebleven om te kijken of het ging. Gizmo heeft toch weer binnen geslapen en vandaag heb ik weer een poging gedaan. Wéér ging vader er geregeld achterna rennen om hem te pakken, na een paar uur ging vader hem weer likken en soms liggen ze dicht bij elkaar zonder dat er wat gebeurd en dan weer uit het niets grijpt vader Gizmo weer.  Gizmo zoekt vader soms wel op en schrikt wel vaak als vader ook maar beweegt. Weet iemand of het nog goed komt tussen vader en zoon??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .