Ga naar inhoud

Marietje83

Members
  • Items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marietje83

  1. Haha een "leer de haren van de poten van je konijn knippen" cursus in de buurt van Utrecht. Is het voor mij gezien voor of achter Utrecht?

    Hmmm...op sjouw met 2 van die kanjers...

    Mijn vriend bood aan om het samen te proberen, hij houdt haar in de houtgreep en ik knip de haren weg. Kijk ik meteen naar de nagels. En anders wordt het een bezoekje dierenarts. Daar komen we 2 keer per jaar voor de inentingen.

    Zou dat voldoende zijn voor het knippen van nagels en haren?

  2. Ik ben waarschijnlijk gewoon te bangig, bang dat ze gaat bijten...zodra ik Muis wil pakken gromt ze al, denk ik, en ik krijg haar nooit zo op mijn schoot. Dan is ze allang weer vertrokken, denk ik! Ik ga weleens kijken of ik al aaien aan haar poten mag komen. Dan hoeft ze natuurlijk niet meteen te bijten. Ik probeer het anders eerst met Pukkie, die is wat rustiger.

  3. Ze worden bij mij nooit opgetild eigenlijk en borstelen doe ik ook nooit. Heb ik in het begin weleens gedaan, maar kreeg de indruk dat ze het niet echt leuk vonden. Laatst moest ik er 1tje optillen en dat was drama, spartelen en grommen. Terwijl ik haar wel in de houtgreep had: haar hoofd onder mijn arm geklemt.

    Nageltjes hoeven niet denk ik, want ze lopen op stenen.

    Ik zou het echt fijn vinden als iemand mij een keer hierbij kan helpen en ik ben best bereidt een treinkaartje te delen of helemaal te vergoeden (ligt eraan van hoe ver je komt) of benzinekosten te delen of helemaal. Ik kan je ophalen en weer terugbrengen naar het station...

  4. Hoi!

    Zoals jullie misschien weten heb ik nu 4 weken 2 franse hangoren. Erg leuk!

    In het begin gaf ik ze te weinig eten, nu krijgen ze 2 keer per dag 180 gram. Ze laten nog steeds veel blindedarm keutels liggen. Moet ik dan weer minder geven? Of minder "groente"? Ze krijgen een half blaadje lof/paardenbloemblad met zn 2en of een paar grassprietjes, of klein stukje andijvie, of plukje peterselie of klein stukje brood. (Het is dus niet en en en). En onbeperkt hooi krijgen ze ook.

    Verder vroeg ik me af of het 3e ooglid van Muis niet te groot is:

    DSC_0001-1.jpg

  5. Tja..ik vraag nu alles maar hier...onder de zoekfunctie kon ik geen antwoord vinden...

    Ik voel weleens aan de oren van mijn konijnen. En nu heeft 1 best hete oren...het kuiltje in haar nek is gewoon warm.

    Moet ik er iets aan doen? Overdag een bevroren fles water neerleggen? Het is nu niet eens heel erg warm geweest hier..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .