Ga naar inhoud

anouktr

Members
  • Items

    107
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door anouktr

  1. wat erg! en die reactie van ah maar een konijn...niks van aan trekken, wij weten wel beter!

    Wij hebben zondag ochtend onze kitten van 9 maanden dood aangetroffen in zijn mandje..ook wij kregen de reactie ag, neem je een nieuwe het is weer bijna kitten tijd!!

    maar wat betreft de narcose..tja dat is altijd een risico bij mens en dier, onze ram is ook pas gecastreerd en gelukkig is dat zonder problemen gegaan...het gaat vaker goed dan fout...

    sterkte met het verlies

  2. Misschien kan je het met af gekookt water schoon maken.

    Waterkoken, af laten koelen en met een sterriel gaasje zachtjes schoon vegen richting de neus.

    dat een paar keer per dag herhalen, en een aantal dagen achter elkaar.

  3. Als je er wat vanaf wist dan had je nu geen kleintjes(als die uberhaubt er wel zijn)

    denk dat ze die wel heeft maar of het een ongelukje was?

    Maar als je het allemaal zo goed weet, waarom vraag je dan hoeveel je moet voeren? en waarom zegt je neef jou dan niet dat je niet dat nest steeds moet verstoren...en in mijn ogen is er veel verschil tussen even kijken ( want kijken doe je met je ogen) en een nest verstoren doe je met je handen, als je er dan toch veel vanaf weet dan doe je dit niet.

  4. ga je dan steeds met je hand in dat nest??

    lijkt mij ook niet erg prettig.

    Met afsluiten bedoelde ik eerst zorgen dat de voedster er uit is en dan afsluiten zodat ze ergens anders een nest maakt...maar ik weet niet hoe dat werkt met konijnen...heb er geen ervaring mee.

  5. Ik wil absoluut geen nestje en dus ook geen risico dat het na een tijd wel per ongeluk een keer raak is..

    Ik laat hem castreren en als ik daar niet al te lang mee wacht dan hoeven ze denk ik niet lang bij elkaar vandaan te blijven,denk ik.

    De vlaamse is nu nog bij haar moeder, is nu 6 weken oud.

  6. ja hij gaat zeker naar de DA voor castratie, nu zit hij alleen is er niks aan de hand maar zoals je misschien in een ander Topic hebt gelzen willen we een vlaamse reus, wat dus nu een voedster moet zijn.

    Voorlopig komen die nog niet bij elkaar...eerst van Bob weer een Roosje maken :wink2:

    Toch is het idd raar, je verwacht toch van dieren als de verschillende geslachten bij elkaar zitten dat dat gezinsuitbreiding tot gevolg heeft.Wel denk ik achteraf dat Bob wel intresse had in zeker 1 voedster, hij liep daar steeds achterna maar rijden heb ik ook nooit gezien...hebben wel 2 jaar ofzo bij elkaar gezeten.

    Nu ook achteraf denk ik oh daarom vondhij dat gecastreerde mannetje niet leuk...ik dacht het klikt niet,zal wel.

    Nu valt alles wel op zn plek.

  7. Zoals ik in mijn andere topics schreef hebben wij een dwergje van een kennis overgenomen, al een hele tijd geleden ik denk ongeveer 3 jaar geleden.

    Omdat ik die kennis toch wel geloofde dat het een vrouwtje was, en het goed klikte tussen ons andere dwergje ( voedster) hebben die 2 dus toch wel een tijd samen gezeten, toen dat vrouwtje is gestorven hebben we weer een vrouwtje gekocht en ook dit ging supergoed...

    Nu komen we er dus achter dat onze Roosje dus een Bob is.Nu vinden wij het wel erg vreemd dat er nooit een nestje is ontstaan.Hij heeft toch bij 2 verschillende vrouwtjes gezeten, dan verwacht je toch wel een keer een nest.

    Zou het bij konijnen kunnen dat ze onvruchtbaar zijn?Ik heb het nog nooit gehoord...

    Ik weet trouwens wel zeker dat de andere voedsters waren omdat ik die zelf wel heb gecheckt...alleen bij deze ram dus niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .