Ga naar inhoud

Elixanne

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elixanne

  1. Ik denk dat het wel goed gaat nu met m. Heeft al zijn brokjes gegeten heeft weer trek in snoepjes enzow. Hij huppeld vrolijk rond en hij heeft ongeveer 1/3 van zijn water op ( ik denk nog wel meer want ik vervang water 2 keer per dag vanwege vhd2 enzow. Hij heeft ook nog wel komkommer gegeten (dat geven we nooit zo veel omdat het zo nat is maar alsie weinig drinkt dan kunnen we het vaak wel voeren want Pluk is gek op komkommer! 

  2. Hij heeft gelukkig nu wel gedronken! Maar iedere keer vind mijn moeder het "niet nodig" want "met Pluis hebben we ook nooit problemen gehad" of dat soort onzin >:( nu ben ik best wel bezorgd steeds om Pluk maar ik kan er niet zelf heen... In mijn dorp zit wel een da maar de vorige keer dat ik daar heen ging met Pluis(overleden nijn) wisten ze er niks van ze liepen 1 uur rond hebben 6 boeken door gebladerd en toen "wisten ze niet wat er aan de hand was" en toen deden ze maar wat. >:( dus ik ga nu naar een andere die er WEL verstand van heeft maar daar kan ik niet zo snel heen met Pluk. Ik ga echt niet fietsen met een konijn en de bus word m ook niet...

  3. Hey mensen sorry voor zoveel forums, maar ik heb een probleemtje. Mijn nijntje Pluk (7 maanden ram) ademde best wel snel vandaag en oren waren heel erg warm en hij heeft niets/weinig gedronken. :( Ik weet niet wat er aan de hand is... En wat zijn de symptonen van RHD2? Ik ben zo bang dat hij dat heeft... En straks droogt hij misschien uit! Moet ik nu gaan dwangvoeren? Want als hij uitgedroogt raakt ben ik ver van huis... Hij heeft wel wat gegeten van zijn brokjes (2/3 ongeveer)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .