Ga naar inhoud

Mbos

Members
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mbos

  1. ik ben naar de dierenarts geweest. Hij heeft een onstoken kies, en dat geeft een soort pus af en dat zit onder zijn kaak. de dierenarts hoopt alle bacteriën weg te krijgen zodat het niet terug komt, maar dat is pas maandag.

  2. hee,

    Ik moet van mijn konijnen de nageltjes gaan knippen... Maar dat leverd nogal veel stress op want... mijn konijnen zijn niet van die schootkonijntjes^^. Ik weet niet of iemand hier ervaring mee heeft. Ik weet niet of je ze ook speciaal ergens kan laten knippen. Want ik zie hier nog al tegen op.

    Love Erika en knoopje

  3. ik heb 2 hele lieve nijns, maar ze doen nog al irritant met het voerbakje.

    Ik had eerst gewoon zo'n stenen bakje voor konijnen. maar dat hebben ze het trappetje van de ren afgegooit en nu... is dat nu kapot.:s Ik dacht van dan koop ik maar een voerbak die niet van steen is, maar de enige die ze hadden was een hondenvoerbak, en die was te licht, nou heb ik er maar 1tje met verzwaring maar die is ook nog veel te licht. En nu gooien ze de hele tijd hun voerbak om. En dan gaat de helft van het voer verloren en kunnen ze hem niet meer opeten. (ze krijgen hun voerbakje namelijk niet meer van de plaats als hij op zijn kop licht)

    Heeft iemand hier ervaring mee???:bounce:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .