Ga naar inhoud

Mndy

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mndy

  1. Het is al weer bijna een jaar geleden dat hier is gereageerd. Bij ons komen er binnenkort ook 2 konijnen en die zou ik graag natuurlijk willen voeren. Het liefst geen biks dus. Bij mijn hond zie ik al zo'n grote vooruitgang dat dat me aanspoort om het ook voor de konijnen te doen.

    Hoe zijn de ervaringen inmiddels? Ik weet dat holistisch dierenarts tannetje koning ook voorstander is van alle dieren vers voeren. Daar zou ik graag eens contact mee willen opnemen.

  2. Bedankt Bart lover!

    Het gaat mij in eerste instantie niet om de tijd of het geld. Ik zou in eerste instantie willen weten in hoeverre de konijnen wereld er mee bekend is en wat daar de ervaringen in zijn.

    Ik ga dat topic eens even goed door lezen :)

  3. Hallo allemaal!

    Omdat er binnenkort konijnen komen ga ik me vast hier en daar verdiepen in wat zaken. Naar mijn idee zo ongeveer het belangrijkste onderdeel in het leven van een (huis)dier; het dieet.

    Mijn hond ben ik vers samengesteld voer gaan geven, omdat ik de brokken industrie niet erg vertrouw. Daarnaast reageert mijn hond veel beter op deze voeding dan op brok of voor gemalen voeding.

    Op een ander forum ben ik op een voedingsadvies gestuit vanuit een dierenarts. Hier stond in dat de brokvoeding voornamelijk ideaal is voor de slachtkonijnen, en dat worden deze absoluut niet. Uiteraard staat hooi of vers gras stipt op nr 1 en als tweede was verse voeding belangrijk. De brokvoeding zou absoluut niet belangrijk zijn.

    Zou ik voor mijn konijnen een dieet kunnen samen stellen wat uit van alles mag bestaan, behalve brok? Uiteraard zullen de konijnen hier langzaam op worden overgezet zodat de spijsvertering hier rustig aan kan wennen.

    Wat zijn de ervaringen en meningen hier in?

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .