Ga naar inhoud

lauwie_27

Members
  • Items

    304
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lauwie_27

  1. Ik heb net het hele forum gelezen en wil jullie nog even heel veel beterschap wensen, maar zo te lezen is Mormel en vechter en slaat ze zich er hopelijk wel doorheen! Die slabber ziet er ook wel heel schattig uit!:love: Nogmaals heel veel beterschap en sterkte en ik hoop dat het goedkomt!

  2. hoi allemaal,

    mijn voedster is al voor de 3e week schijnzwanger(?) ze maakt een nestje door al het stro naar het nachthok te slepen. Toen ik het hok schoon ging maken, bleef ze in de buurt en sprong ze in het lege nachthok en begon te graven. Ik ga er van uit dat het schijnzwangerschap is, omdat ze het al vaker heeft gehad. Ik zag een paar weken geleden ook dat het rammetje weer op haar ging rijden en daarna maakte ze een nestje. Het rammetje is uiteraard gecastreerd. Maar omdat het zo lang duurt vraag ik me af of het echt schijnzwangerschap is, duurt het meestal zo lang? want de vorige keer was het minder dan een week.

    alvast bedankt,

    groetjes Laura

  3. hey,

    bij mij zit er wel eens een soort schimmel op ons houten tunneltje. Ik maak het dan altijd schoon met een veger. Je kan ook als dit niet werkt 1 voor 1 de stukken uit het hok halen en ze dan goed laten drogen. Of het schadelijk is weet ik niet, maar er is vast wel iemand die het wel weet.

    groetjes

  4. ze likken elkaar en gaan tegen elkaar aan liggen, dus heeft daar waarschijnlijk niks mee te maken. We zijn naar de dierenarts geweest, maar die kon niks vinden medicijnen meegekregen en als t morgen nog niet over is moeten we dwangvoeren. Het mannetje eet alleen gemengd voer :s maar alles beter dan niks eten.

    groetjes Laura

  5. Ze is het hok uitgekomen, maar zat ook buiten weer in een hoekje. Ik heb even gekeken in het hok, maar zag niks van een enstje. Buiten zat ze stil in een hoekje, terwijl ze normaal lekker rondrent. We gaan vanavond even naar de da om te vragen wat t is.

    groetjes

  6. hey allemaal,

    mijn voedster zit al de hele dag in het nachthok. Als ik haar eruit probeer te halen verzet ze zich heel sterk. Het is ook niet gelukt om haar eruit te krijgen. Ze is een paar dagen geleden voor de 2e keer gekoppelt. Zou het schijnzwangerschap kunnen zijn? Ook hebben zij en het mannetje bijna niks gegeten.

    alvast bedankt,

    Laura

  7. hey

    ik dacht dat mijn konijn gecastreerd was, dus hadden we al plannen voor een voedstertje erbij.. Nog even nagevraagd bij de vorige eigenaren of ie nou echt gecastreerd was. Dit is dus niet het geval en we willen dit alsnog doen. Ik heb een mailtje naar de dierenarts bij ons in de buurt gestuurd met erin welke narcose ze gebruiken. Nu hebben ze geantwoord dat ze een injectie techniek gebruiken. Kan dit kwaad voor een konijn???

    Ik denk het eigenlijk niet, maar even voor de zekerheid. Volgens mij is het ook wel goedkoop E 55,- en lekker dichtbij...MAar het is natuurlijk belangrijker dat het goed is voor mijn konijn!

    xxxx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .