Ga naar inhoud

Chellief

Members
  • Items

    297
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Chellief

  1. Geeft niet hoor, kon je ook niet weten.

    Met Babs gaat het gelukkig een stuk beter, ze heeft het overleefd :P

    Eet al meer brokjes, nog niet helemaal met het allergrootste enthousiasme maar ze wordt dagelijks ongeveer bedolven onder het hooi dus heb alle vertrouwen in dat het goed komt.

  2. bedankt voor jullie geruststelling..

    @Dollie: das ook heftig zeg! Kan me voorstellen dat je dat idd ook ontzettend spannend vond!

    Ja ben nogal angstig sinds mijn rammetje is overleden na zijn castratie aan de gevolgen van de narcose. Maargoed, dit is een ander konijntje en niet uit hetzelfde nest.. Dus ik verwacht haar gewoon weer vrolijk en hongerig thuis na de ingreep :)

  3. Bedankt voor jullie reacties :)

    Vanavond even een eureka-momentje: ze eet weer biks!!! Nog niet zo enthousiast als ze deed maargoed, ze eet het! Morgen nog even kijken en als ze dan nog steeds goed eet ga ik niet naar de DA, anders maak ik morgen een afspraak.

    *duim duim*

  4. Nou ze wil dus geen bikspapje eten, wrijft er gewoon overheen met haar kin (de DA zei dat ze bronstig is..) Hooi en andijvie eet ze wel.

    Is dit een verloren zaak en moet ze alsnog onder narcose denken jullie?

    En is het een idee om Duo (mn rammetje) even binnen te halen zodat Babs even kan kijken of ze het bikspapje niet alsnog wil eten? (hij heeft het anders nl zo op!) Of krijgt ze zo wel genoeg binnen?

    Alvast bedankt :)

  5. ja, das ook wel waar.. bedankt :$

    Ze viel vanmorgen gelijk aan op het hooi, dus hopen dat ze de rest van de haakjes zelf wegknaagt!

    Heb voor de zekerheid ook even een bikspapje gemaakt, ga ik haar vanmiddag geven en hopen dat ze het lust :P Krijgt ze ook wat meer vullends binnen. En natuurlijk dr favoriete groente andijvie niet vergeten..

    Hoop zo dat het over gaat en dat ze niet onder narcose hoeft :arf:

  6. Nou, jullie kunnen zo dierenarts worden, ze heeft idd haakjes op de kiezen. Was gelukkig nog niet zo erg en ze had ook nog een volle buik. De dierenarts heeft het op de hand wat weggevijld en ik ben natuurlijk als een idioot naar de dierenwinkel gesjeesd (kon eindelijk weer een auto lenen :$) om hooi voor ze te kopen. Als het na het weekend nog niet in orde is krijgt ze een roesje en moeten de haakjes weggevijld worden. Dure les dus dat je altijd, hooi in huis moet hebben..

    *baasje schaamt zich diep*

  7. Hoi allemaal,

    Sinds een dag maak ik me zorgen om mijn voedstertje Babs. Ze eet nl geen biks meer. Ze is wel heel actief en komt net als anders meteen naar binnen gesjeesd als ik de deur open doe. Normaal eten ze dan meteen een biksie uit mn hand, maar nu 'merkt' ze het alleen door er overheen te wrijven met haar kin. Ze eet het dus niet. Ook als het bakje met eten in het hok staat eet ze er niet van en is ze druk bezig met 'merken'. Ben op mijn werk maar van vriendlief hoorde ik dat ze wel witlofjes eet en dat ze tegelijkertijd op Duo loopt te rijden :oh:

    Hooi hebben ze op het moment even niet dus weet ook niet of ze dat eet..

    Ik heb een afspraak met de dierenarts vanavond maar denk, post het hier ook even, misschien heeft iemand een idee en is een dierenartsbezoek niet nodig (stress enzo).

    Liefs

  8. Voor romper kun je ook kijken naar een soort verband ( sok)voor mensen hun benen.

    wat ze vaak onder gips doen. bij de da is drogist he :mdr:

    dat sluit meer aan op haar lichaam en kun je de pootjes er uit knippen.

    Het heet Tubigrip en je kunt het ook online kopen op www.drogisterij.net

    Succes met het herstel van Queenny!

    oh, Zwarte Panter je was me voor :)

  9. Volgens mij kan je hem nu nog wel binnen houden, het temperatuursverschil valt nog te overzien. Weet het niet zeker hoor dus als andere BB'ers hier meer over weten...

    Verder zou ik voor de zekerheid wel om pijnstilling vragen, pijn schijnt een van de belangrijkste oorzaken te zijn dat een konijn na een operatie niet meer eet, en dat wil je natuurlijk voorkomen!

    Het beste lijkt me om hem een week op handdoeken te laten, dan weet je zeker dat de wond niet alsnog open gaat. Wanneer hij dan terug naar buiten kan weet ik niet precies...

    Sterkte met wachten en met die kleine man straks ;)

    Edit: Laura, je was me voor ;)

  10. Bedankt allemaal voor jullie medeleven. Het voelt zo naar, te weten dat hij nooit meer terug komt! Thuis komen met een lege mand, maar één konijntje eten geven.. ik had nooit gedacht dat ik het zo moeilijk zou vinden maar niets is minder waar. Ik mis hem vreselijk!

  11. Bedankt allemaal voor de lieve reacties. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven dat hij er niet meer is.. dat lege hok doet zo'n zeer...

    Ik heb hem net opgehaald bij de dierenarts, hij krijgt een mooi plekje bij mijn ouders in de tuin, vlak bij de wilg aan het water.

    Ik ga hem missen :(

  12. O jongens, wat voel ik me kl*te... ben net gebeld dat mijn lieve Bobbel na de operatie in shock is geraakt.. hij heeft het niet overleefd :( :(

    Hij is maar 4 maanden geworden. Ik voel me zo schuldig dat ik hem daar naartoe heb gebracht..

  13. Mijn lieve Bobbel wordt vandaag gecastreerd! Om 09:00u kon ik hem brengen, om 13:00u mag ik bellen hoe het gegaan is en om 16:00u mag ik hem ophalen... Pfff ik vind het zo spannend! Hoop echt dat alles goed met hem gaat. Zijn binnenhok staat klaar, net als de babyvoeding.. Ik heb alleen geen spuitje, weet iemand waar ik dat kan krijgen?

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .