Ga naar inhoud

Nero & Indy

Members
  • Items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nero & Indy

  1. :( Ik kan het nu dus echt niet droog houden :(. Wat heb je het allemaal mooi verteld. Je hebt er alles aan gedaan om Lotje weer beter te maken. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.

    Het is idd moeilijk om dit aan je dochter te vertellen. Nog moeilijker is het om Lotje daarna weer bij de DA te zien. Voor je dochter is het natuurlijk wel goed dat zij ook afscheid kon nemen.

    Mijn dochter was erbij toen wij Indy in lieten slapen. Ik had haar vast en stond niet anders dan te huilen en haar te knuffelen. Esmée begreep er op dat moment niet zo heel veel van (ondanks dat we het haar goed uitgelegd hebben), maar nu beseft ze het wel.

    Ik wil jullie heel veel sterke wensen.

  2. Roos had gisteren precies hetzelfde. Ze had los in de tuin gelopen en in haar favoriete hoek gezeten. Hier lag ook een rode plas. Ik schrok me een ongeluk :eek:. Ben toen gelijk op BB aan het zoeken gegaan en kwam daar idd tegen dat het gewoon urine is :biggrin:.

  3. Nero is vandaag ook gecastreerd. Hij zit nu binnen op kranten en in één hoek hooi. Hij gaat toch iedere keer op het hooi zitten. Volgens de DA zijn het maar kleine sneetjes en mag hij morgen al weer op zijn eigen bodembedekking. Volgens mij gaat hij ook het liefst naar zijn eigen hok, want hij vindt het nu maar vreemd.

  4. Ik heb telefonisch contact gehad met een dierenziekenhuis en dierenarts.

    Uiteindelijk gelijk naar dierenarts gegaan. Ik moet helaas meedelen dat Indy een infectie had (weet niet meer welke door mijn verdriet) en heb haar in moeten laten slapen. Ik ben er echt helemaal kapot van.

    Het heeft dus uiteindelijk niets te maken met dat zij uit haar hok is gekomen. Daar zijn wel blij om, want we voelden ons ontzettend schuldig!

    Ondanks dat ik veel verdriet heb, ben ik opgelucht nu ik weet dat zij geen pijn meer heeft. Ik zal haar ontzettend missen, want in de 1 1/2 week dat wij haar gehad hebben, heeft ze wel mijn hard veroverd.

    Dit was het verjaardagscadeau voor mijn dochtertje die afgelopen zaterdag 7 is geworden. Zij was er zo gelukkig mee!

    Wat die shock-prik betreft, weet ik er niet zo veel van. Ik was maandag zelf in een soort shock toen het gebeurde en dan neem je niet zo veel op. Waarschijnlijk is de door de antibiotica-prik weer iets opgekrabbeld. Ik ga morgen gelijk bellen waar ze vandaag komt. Bedankt voor jullie reacties. Wist gewoon niet wat te doen. Eigenlijk wel, maar dan wil je het niet weten. Mijn dochtertje krijgt weer een nieuw nijntje.

  5. Maandagavond is ons konijntje Indy van 8 weekjes oud uit zijn hok gehaald/gevallen?? Ze zit bovenin en het dak stond nog open. Ze lag op haar zij en was heel zwak toen we haar vonden een stuk verderop. Ik ben gelijk naar de dierenarts gegaan. Ze bleek een shock te hebben. Ze heeft een anti-shock prik gehad en een antibiotica prik. Ze zou nl. door de kat van de buren gepakt kunnen zijn. We hebben haar erg verwend en ze kwam redelijk bij. Gisteren heeft ze wel gegeten en gedronken, dus ik dacht dat het wat beter ging. Nu kom ik thuis uit mijn werk en ligt ze weer op haar kant. Ze begon zelfs te piepen toen ik haar beetpakte. Ze sleept met haar achterpoten en heeft enorme plakpoep aan haar billen. Dit krijg ik ook niet weg. Volgens mij heeft ze het ook benauwd. Zou dit door de shock komen? Weet iemand wat we nog voor haar kunnen doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .