Ga naar inhoud

miesje890

Members
  • Items

    1.887
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door miesje890

  1. het lijkt me hier een typisch geval dat je alles aanneemt wat de dw tegen je zegt. daarbij heb je de pech dat je het getroffen hebt met een foute da.

    Ik snap dan ook niet waarom je hier om advies vraagt als je het niet van ons aanneemt! Begrijp me niet verkeerd, wil helemaal geen ruzie of discussies veroorzaken. Maar ik denk dat het verstandig is, dat je je eens goed inleest over konijnen. Lees wat topics door en kijk naar de adviesen die gegeven worden. Lees ook vooral ook de site van dierenarts wilhelmina park door. Hier worden hele goede tips gegeven.

    Verder hoop ik dat het snel beter gaat met je konijntje.

  2. je zou kunnen kijjken hoe je konijntje drinkt als je hem wat hoger hangt..

    Die van mij hangt ook erg hoog maar dat komt ook omdat ze er graag met z'n 2e uit drinken. Heb zelfs een tijdje 2 flesjes opgehangen, maar dan nog moeten ze met z'n 2e uit 1 drinkflesje drinken. Dus heb nu een extra groot flesje. Werkt perfect

  3. Thanks,

    Ik zal nog eens extra naar de oren kijken en ik heb al een adres van een dierenarts (geloof dat die in Dukenburg (Nijmegen) wel goed is)

    ik ben altijd naar dukenburg geweest toen ik in cuijk woonde. Ben daar ook met de hond naar toe gegaan.

    Wel wazig van radijsje zeg. Het zijn ook wel gekke beesten ;)

  4. tja, weet je.. het is een beetje dubbelop. Als britt en claire een konijn proberen te redden dan is het van: ja je moet je dit niet allemaal op je nemen, en doet dit nou niet. Het kost je alleen maar geld wat ten koste gaat van je eigen konijnen.

    Nu zijn ze niet gegaan (om wat voor reden dan niet) en wordt er gezegd ja jammer dat het dood is, was te verwachten.

    Tuurlijk op zo'n moment dat je weet dat een konijn NU een dierenarts nodig heeft, geef je hem dit, ongeacht wat dan ook.

    Maar wat de dames ook doen het is niet goed.

    Ik praat helemaal niemand tegen, en praat ook niets goed. Ze hadden gewoon naar de da moeten gaan. Begrijp me niet verkeerd, maar welke richting de dames ook kiezen, geen van alle wordt goedgekeurd door bb.

  5. hoe dacht je dan dat de dierenarts dat deed? of hij het nou doet of ik, dat maakt dan ook niet meer uit.:grrrrrr:

    Zolang jij niet het papiertje hebt om jezelf een da te noemen mag je dit absoluut niet doen.

    Ik ga toch ook niet even een boor kopen om in jou tanden te boren.. doet de tandarts ook, dus of hij het nou doet of ik ????? :duivel:

  6. ik geef mijn konijnen alleen zo'n stick als er iets te vieren is. In oktober waren ik en marvin jarig, dan krijgen ze er eentje. Verder gaan ze vanavond verhuizen, dan krijgen ze er ook een maar dat is meer om mezelf te paaien, omdat ze het zo lekker vinden.

    Ik geef ze dan wel 1 stick per 2 konijnen...

  7. haakjes hebben volgens mij niets met de voeding te maken maar is dat puur een verkeerde stand van de tanden of kiezen. (is ook ervelijk) gewoon een vijl kopen en regelmatig bijvijlen.

    Ik mag echt hopen dat je echt geen vijl koopt en ze bijvijlt.. als dat wel zo is kom ik even jou tanden vijlen :grrrrrr:

  8. nee dat dacht ik al. Ik moet een probleem opzoeken wat verholpen kan worden met de juiste voeding, maar wat ook de oorzaak kan zijn (verkeerde voeding),

    maar we zitten al met darmmobiliteit en verstopping en zo. Dat heeft meer met de voeding te maken als haken..

  9. Hallo iedereen,

    haken komen toch door een verkeerde voeding, maar wat is die verkeerde voeding dan? Gemengd voer? En als ze haakjes hebben wordt dit verholpen door de dierenarts? Moet je dan nog je voer aanpassen? Of hoe zit het precies?

  10. ik zou zo snel mogelijk naar de da gaan. Konijnen laten geen pijn zien, maar als ze niet of moeilijk eten is dat een teken dat ze zich niet goed voelen.

    Je moet het zien als een groot uithangbord met lichtjes, pijlen alles erop en eraan dat ze zich niet goed voelt.

    Zit je wel bij een konijnkundige da?

    Iig heel veel sterkte!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .