Ga naar inhoud

Noor80

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Noor80

  1. Hoi,

    In de gebruiksaanwijzing van mijn oven (Bosch) staat dat je er fruit en kruiden kan drogen. Ca. 5 uur op 80 graden op de turbostand. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ben wel van plan dit met appel en banaan te proberen. Dan is er dus niks toegevoegd. Weet niet hoe lang het dan bewaard kan worden dus begin met een klein beetje.

  2. Hallo,

    Is er iemand die ervaring heeft met het dierenziekenhuis in Amsterdam west. Ligt in de buurt van het Slotervaartziekenhuis. Ik wil Vosje laten castreren en vind het prijsverschil met de DA waar ik eerder ben geweest toch wel erg groot.

    Groetjes Noor.

  3. Goed nieuws! Ik heb net de spoedkliniek gesproke, de mevrouw vroeg of het niet om stronghold ging wat ie had gekregen. Dus ik pak de bon erbij en tot mijn verbazing staat daar inderdaad stronghold op. de da had toch echt frontline gezegd anders had ik niet daarop gezocht op internet want die naam had ik eerder nooit gehoord. maar goed, een pak van mijn hart:yipi:

    zal maandag nog wel even de da bellen over dit misverstand, want ik zat em wel even echt te knijpen.

    groetjes noor.

  4. Hallo,

    Ik ben vandaag met vosje naar de Da geweest omdat ik wormen in zijn keutels vond. Kon meteen naar het spreekuur komen nadat ik gebeld had. De da heeft hem frontline gegeven in zijn nek. Nu lees ik op verschillende sites dat FL nooit mag en dat het zelfs dodelijk kan zijn voor konijnen! Heb zojuist de da gebeld maar ze zijn al dicht. Wat moet ik nou. Hij lijkt nu in orde, hoelang duurt het voordat ik gekke dingen zou moeten zien als het echt schadelijk is voor hem?

  5. Hallo allemaal,

    Ik ben nieuw hier en wil ten eerste zeggen dat ik dit forum echt super vind. Ik heb zoveel info hier gevonden. Mijn dochtertje heeft voor haar verjardag in feb. een konijntje gekregen, hij is nu ca. 4 maanden en het gaat prima.

    Mijn vraag is het volgende. Met het mooie weer nu loopt hij een aantal uur per dag los in de tuin, kan ook zelf in en uit lopen en knabbelt flink wat groen buiten o.a. gras , paarde(bloem), aardbeienblad, rozeblaadjes, druivebladeren, wortelloof etc., geen giftig spul iig. Betekent dit dat ik hem binnen dan minder groenvoer moet geven?

    Groeten Noor

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .